Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Συγκίνηση για την 54χρονη φαρμακοποιό που έδωσε ζωή με τον θάνατό της

Πάτρα: Συγκίνηση για την 54χρονη φαρμακο...

Το μήνυμα της οικογένειάς της μετά τον θάνατό της

Συγκινεί η ιστορία της 54χρονης Πατρινής φαρμακοποιού Χριστίνας Μητροπούλου που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη που έδωσε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ρίου. Η φαρμακοποιός από την Άνω Πόλη της Πάτρας, είχε υποστεί ανεύρισμα.

Η κόρη της έδωσε τη συγκατάθεσή της για να γίνει δωρεά οργάνων.

Η Πατρινή φαρμακοποιός χάρισε ζωή σε επτά ανθρώπους.

Τα ξαδέλφια της Χριστίνας έγραψαν: «Την Πέμπτη 13/7 αποχαιρετήσαμε για πάντα την πολυαγαπημένη μας Χριστίνα Μητροπούλου (φαρμακοποιό). Έφυγε από κοντά μας το Χριστινάκι μας, ένας άνθρωπος που πάντα έδινε, χωρίς να περιμένει ανταπόδοση. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, γιατί δεν ταλαιπωρήθηκε και πραγματικά δεν της άξιζε καμία ταλαιπωρία. Η αναπάντεχη απώλειά της είναι κάτι δυσβάσταχτο, αλλά εδώ κρύβεται και η ελπίδα ότι τίποτα δε χάθηκε. Η Χριστίνα φεύγοντας έκανε κάτι μεγαλειώδες. Με τη συγκατάθεση της κόρης της δώρισε τα όργανά της και χάρισε τη ζωή σε 7 ανθρώπους. Ήταν, είναι και θα συνεχίσει λοιπόν να είναι για πάντα μαζί μας. Αυτή είναι η αρχή μιας νέας πραγματικότητας, που πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε. Στο τελευταίο της ταξίδι, την Παρασκευή 14/7 για την αποτέφρωσή της, στη Ριτσώνα, τη συνοδεύσαμε με οδύνη, τα ξαδέλφια της: Γιάννης και Αλίκη, Βασίλης και Γιάννα, Ελένη, Νίκος και Πίτσα και η ανιψιά της Αντωνία, Χριστίνα και Ηλίας»!

Ο θάνατος της 54χρονης είναιη δεύτερη τραγωδία που «χτυπά» την οικογένεια. Λίγους μήνες πριν «έφυγε» ξαφνικά από την ζωή ο Βασίλης Μητρόπουλος, καθηγητής μουσικής σε ηλικία μόλις 58 ετών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις