Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαρίζει ζωή 54χρονη που κατέληξε στο ΠΓΝΠ - Δώρισε όργανά της

Πάτρα: Χαρίζει ζωή  54χρονη που κατέληξε...

Ελήφθησαν η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδής

Χαρίζει ζωή σε συνανθρώπους μας μια γυναίκα 54 ετών, η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας και δεν τα κατάφερε.

Όπως ανακοινώνει η Διοίκηση του Νοσοκομείου" η γυναίκα κατέληξε από ρήξη ανευρύσματος εγκεφάλου. Την Πέμπτη 13 Ιουλίου στο ΠΓΝΠ πραγματοποιήθηκε λήψη οργάνων της.

Ελήφθησαν η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί και οι κερατοειδής από τις μεταμοσχευτικές ομάδες του ΠΓΝΠ , του Ωνασείου, καθώς και του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η Διοίκηση του νοσοκομείυ ευχαριστεί όσους συνέβαλαν σ΄αυτή τη διαδικασία και συγκεκριμένα τους Συντονιστές της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας και του Αναισθησιολογικού Τμήματος, ιατρικό, νοσηλευτικό, και λοιπό προσωπικό  και των δύο τμημάτων που συμμετείχαν στην όλη διαδικασία, για την υποδειγματική δουλειά τους  και την εξαιρετική συνεργασία τους.

Επίσης εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά της στους συγγενείς της δότριας και παράλληλα τους συγχαίρει για τη γενναιοδωρία και τον ανθρωπισμό τους, που θα έχει σας αποτέλεσμα να  συνεχιστεί η ζωή κάποιων συνανθρώπων μας, τόνίζει η ανακοίνωση του Διοικητή Δημήτρη Μπάκου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις