Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο αεροδρόμιο Αράξου οι πτήσεις από την Ιταλία για τη δωρεά οργάνων του μικρού Θωμά

Στο αεροδρόμιο Αράξου οι πτήσεις από την...

Η ανάρτηση του Αερολιμενάρχη Γιώργου Γκουβίτσα

Γέφυρα ζωής στήθηκε για την λήψη οργάνων του μικρού Θωμά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Ρίου. Οι γονείς αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα του παιδιού τους και να δώσουν ζωή σε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Τα όργανα του παιδιού δοθηκαν στην Ελλάδα και στην Ιταλία.

Οι δύο πτήσεις από την Ιταλία εξυπηρετήθηκαν από το αεροδρόμιο του Αράξου. Σε ανάρτησή του ο Αερολομενάρχης Γιώργος Γκουβίτσας αναφέρει:

Με ανάμικτα συναισθήματα, οφείλω να συγχαρώ όλους τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας, που πιστοί στο καθήκον κράτησαν από τις 21.00 και για όλη την διάρκεια της νύχτας το αεροδρόμιο του Αράξου ανοιχτό,  προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πτήσεις των δύο αεροπλάνων που ήρθαν από την Ιταλία να πάρουν, την καρδιά, τους πνεύμονες και το ήπαρ του μικρού παιδιού, 6 μόλις ετών από τα Γρεβενά.

Θερμά συγχαρητήρια για το μεγαλείο ψυχής που έδειξαν οι γονείς του μικρού παιδιού, που όταν πληροφορήθηκαν και παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών της ΜΕΘ του νοσοκομείου του Ρίου, ότι το παιδί τους είναι εγκεφαλικά νεκρό έδωσαν τα όργανα, για να σωθούν άλλα παιδάκια στην Ελλάδα και στην Ιταλία !!!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις