Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο Νίκολας Κέιτζ ερμηνεύει έναν συνταξιούχο δολοφόνο στο νέο φιλμ "The Retirement Plan"

Ο Νίκολας Κέιτζ ερμηνεύει έναν συνταξιού...

Πριν από 23 χρόνια, τέτοια εποχή καλοκαίρι, ο Κέιτζ ήταν στην Κεφαλονιά και γύριζε το πολεμικό, ρομαντικό φιλμ "Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι"

Στην Ελλάδα αρκετοί τρέφουν συμπάθεια στον σταρ Νίκολας Κέιτζ λόγω & του ρόλου του Κορέλι στην ταινία του Τζον Μάντεν «Το Μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι» που είχε γυριστεί το καλοκαίρι του 2000 στην ειδυλλιακή Κεφαλονιά κάνοντας το όμορφο νησί του Ιονίου ακόμη πιο διάσημο στα πέρατα του κόσμου.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην τον έχουμε δει σε κάτι ιδιαίτερα αξιόλογο (ακόμη και το «Ρένφιλντ» του Κρις ΜακΚέι όπου έκανε τον Δράκουλα και προβλήθηκε τον περασμένο Μάιο στην Πάτρα παραήταν σάτιρα και σπλάτερ) ωστόσο στη νέα ταινία με τίτλο «The Retirement Plan», ο 59χρονος σήμερα πρωταγωνιστεί ως συνταξιούχος δολοφόνος που διψάει για εκδίκηση.

Όπως έγραψε το flix.gr, ο Νίκολας Κέιτζ, ο αγαπητός καλτ ηθοποιός γενιών και γενιών, δίνει την απάντηση σε ένα απρόσμενο ερώτημα: πως θα ήταν ο Τζον Γουίκ αν ήταν παππούς, στο τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε από την One Media τρέιλερ του φιλμ «The Retirement Plan», που θα είναι ακατάλληλο για ανήλικους. Ο Νίκολας Κέιτζ (Κάτω από τη λάμψη του φεγγαριού, Ατίθαση καρδιά) υποδύεται τον Ματ, ένα συνταξιούχο, από τον οποίο η εγγονή του ζητάει βοήθεια να σώσει τους γονείς της, που κρατούνται από μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση. Γρήγορα όμως ανακαλύπτεται, με άκρως βίαιο και συνάμα κωμικό τρόπο, ότι ο Ματ έχει και αυτός κάποια κόλπα στο μανίκι του.

Με εφευρετικά, ακραία σκηνικά δράσης και μαύρη κωμωδία, χωρίς να παίρνει τον εαυτό της πολύ σοβαρά, η ταινία φαίνεται να αγκαλιάζει πλήρως το πνεύμα των B-Movies παλαιότερων ετών, χωρίς όμως να περιορίζεται από το budget. Αν και σίγουρα δεν φαίνεται να έχει το ίδιο budget με το «Τζον Γουίκ», φαίνεται να το έχει αξιοποιήσει σοφά, γράφει το flix.gr. Οι σκηνές δράσης δείχνουν απολαυστικά αιματηρές και καλογυρισμένες, και με την κλασική δόση Κέιτζ, σίγουρα θα αποτελέσει άλλη μια ευχάριστη προσθήκη στην φιλμογραφία του ηθοποιού.

Στην ταινία που στη Βόρειο Αμερική θα βγει στις 25 Αυγούστου 2023 (στην Ελλάδα αναμένεται αργότερα μέσα στη νέα χειμερινή σαιζόν), πρωταγωνιστούν και η μικρή Τάλια Κάμπελ ως η εγγονή του Ματ (Νίκολας Κέιτζ), η Aσλεϊ Γκριν ως η κόρη του και ο Έρνι Χάντσον ως ο γαμπρός του. Tην εγκληματική οργάνωση αποτελούν οι Τζάκι Ερλ Χέιλι και Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, και ως αρχηγός τους ο 73χρονος Ρον Πέρλμαν (Hellboy).

Ως λοχαγός Αντόνιο Κορέλι στην ταινία το...

Ως λοχαγός Αντόνιο Κορέλι στην ταινία του Τζον Μάντεν που γυρίστηκε στη Σάμη της Κεφαλονιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture