Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox Movie» έλαβε επτά υποψηφιότητες για Emmy

Το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox ...

Η ταινία τεκμηρίωσης για τον τον θρυλικό ηθοποιό των ταινιών «Back to the Future» και «Teen Wolf», είναι παραγωγή του Apple TV+

Ο αγαπημένος Αμερικανός ηθοποιός Μάικλ Τζ. Φοξ (Michael J. Fox) μπορεί να προσθέσει ένα ακόμη βραβείο Emmy στη συλλογή του καθώς το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox Movie» που τον αφορά, είναι ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα φετινά τηλεοπτικά βραβεία. Η παραγωγή του Apple TV+ κέρδισε επτά (7) υποψηφιότητες τις περισσότερες από κάθε άλλη ταινία ή σειρά μη μυθοπλασίας.

Το «Still» ακολουθεί τον 62χρονο σήμερα Μάικλ Τζ. Φοξ, τον θρυλικό ηθοποιό των ταινιών «Back to the Future» και «Teen Wolf», καθώς αφηγείται την ιστορία της ζωής του σε πρώτο πρόσωπο υπογραμμίζοντας παράλληλα την αισιόδοξη στάση του απέναντι στη νόσο του Πάρκινσον που τον ταλαιπωρεί.

«Είναι υπέροχο, κυρίως επειδή οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πoιος πραγματικά είναι ο Μάικλ Τζ. Φοξ», δήλωσε ο βραβευμένος σκηνοθέτης Ντέιβις Γκούγκενχαϊμ (Davis Guggenheim). «Ήταν τόσο ανοιχτός στην ταινία, τόσο συναισθηματικός, ελεύθερος, ειλικρινής και τόσο αληθινός. Είναι μεγάλο ρίσκο για κάποιον που πρωταγωνιστεί σε ένα ντοκιμαντέρ. Ο κόσμος τον αγκάλιασε. Είμαι τόσο χαρούμενος και κυρίως γι' αυτόν», πρόσθεσε στο Deadline: Hollywood.

Δήλωσε επίσης πόσο ενθουσιασμένος είναι που μοιράζεται τις υποψηφιότητες των Emmy με τόσους πολλούς συνεργάτες από το «Still».

Το ντοκιμαντέρ «Still: A Michael J. Fox Movie» είχε κάνει την πρεμιέρα του τον περασμένο Ιανουάριο στο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου του Σάντανς στη Γιούτα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight