Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Τι προβάλλουν τα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 13 έως και 19 Ιουλίου 2023

Τι προβάλλουν τα Options Cinemas στη Βέσ...

Πρωτοστατεί η πρεμιέρα του φιλμ "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο" με τον απίστευτο Τομ Κρουζ

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 13 Ιουλίου έως και την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2023 στους κινηματογράφους Options Cinemas στη Βέσο Μάρε στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα αναμφίβολα πρωτοστατεί και συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον η νέα ταινία του franchise περιπέτειας "Mission Impossible" με τον Τομ Κρουζ ενώ πρεμιέρα κάνει και το παιδικό φιλμ «Ρίκι Ο Πελαργός & Το Μυστήριο Του Χαμένου Θησαυρού».

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών έχει ως εξής:

Αίθουσα 3 στις 20.00 και στις 23.10 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 21.40 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 19.00 και στις 22.20 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 21.00 καθημερινά

«Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο - Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One»

Σύμφωνα με το στόρι της νέας ταινίας, ο Ethan Hunt (ο 61χρονος πλέον αλλά ακμαιότατος, σχεδόν «βιονικός» Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Christopher McQuarrie.

Πρωταγωνιστούν στο πλάι του σούπερ σταρ Τομ Κρουζ, οι: Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Βανέσα Κίρμπι, Pom Klementieff, και ο 60χρονος Αμερικανός ηθοποιός Esai Morales στο ρόλο του κακού, κ.α.

Όλοι πλέον μιλούν για το φαινόμενο Τομ Κρουζ, η ταινία συγκεντρώνει θετικές κριτικές και επίκειται να κάνει μεγάλη εμπορική επιτυχία.

Μεταξύ των κριτικών που ήδη γράφτηκαν, κάνουν λόγο για έναν ανεπανάληπτο Τομ Κρουζ που κάθε φορά γυρίζει όλο και πιο δύσκολες και απαιτητικές σκηνές!

Διάρκεια: 163 λεπτά.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Αίθουσα 6 στις 19.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

“Ρίκι Ο Πελαργός & Το Μυστήριο Του Χαμένου Θησαυρού - Richard The Stork & The Mystery Of The Lost Jewel”

Παιδική ταινία ανιμέισον Γερμανικής παραγωγής 2023 σε σκηνοθεσία: Benjamin Quabeck, Mette Tange.

Σενάριο: Reza Memari, Philip LaZebnik, Mette Tange, Benjamin Quabeck

Παραγωγή: Kristine Knudsen, Lan Rommel

Μουσική: Eric Neveux

Μοντάζ: Martin Wichmann Andersen, Benjamin Quabeck

Σκηνικά: Freek Quarti.

Στην μεταγλωττισμένη κόπια της ταινίας στα ελληνικά, δανείζουν τις φωνές τους οι: Γιάννης Καραούλης (Ρίκι), Άρης Κυπριανού (Κίκι/Μπασάκ/Μπούμπο/Κλαψιάρης Γουόλτερ/Χακίμ/περιστέρι/χαζοπούλι/καρακάξα), Αθηνά Σάββα (Ορόρα/Ζόρα/Μάισα/περιστέρι/μουσικό πουλί), Μάριαν Κυπριανού (Σάμια/Τάνια/χαζοπούλι), Μιχάλης Καζάκας (Ζαμάνο/Φαρίντ/Τζέικομπ/περιστέρι/καρακάξα), Πέτρος Κονόμου (Μαξ/Σαΐντ/περιστέρι/καρακάξα), Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου (Όλγα/Μπίμπα/Εμενέι), Ανδρέας Τσέλεπος (Κλαούντιους/περιστέρι/τρελή καρακάξα/πελαργός).

Aπολαμβάνοντας το χειμώνα σε μια Μεγάλη λίμνη στη Βόρεια Αφρική, ο Ρίκι, το σπουργίτι που μεγάλωσε με πελαργούς, μαθαίνει ότι αυτή τη φορά δεν θα του ανατεθεί μια τόσο τιμητική και υπεύθυνη αποστολή, ώστε να ηγηθεί της πτήσης ενός κοπαδιού πελαργών προς το βορρά. Μη θέλοντας να το ανεχτεί αυτό, ξεκινάει ένα ανεξάρτητο ταξίδι γεμάτο κινδύνους και περιπέτειες. Στην πορεία, ο Ρίκι θα συναντήσει ένα κοπάδι από σπουργίτια σε μπελάδες, αιχμαλωτισμένα από τα κακά πουλιά marabou με επικεφαλής το άπληστο παγώνι Ζαμάνο. Για να αποκτήσουν ελευθερία, τα πουλιά θα πρέπει να γίνουν μια ομάδα, να δείξουν θάρρος, ευρηματικότητα και εφευρετικότητα για να λύσουν το μυστήριο και να βρουν τον θησαυρό.

Αίθουσα 2 στις 21.20 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 23.20 καθημερινά

"Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα - Insidious: The Red Door"

Πρόκειται για το πέμπτο μέρος (πάντα με παραγωγό και τον Τζέιμς Γουάν - James Wan) του γνωστού franchise του τρόμου, όπου ο 50χρονος ηθοποιός Πάτρικ Γουίλσον, όχι μόνο πρωταγωνιστεί αλλά το έχει σκηνοθετήσει κιόλας.

Παραγωγή: Καναδάς, Η.Π.Α., 2023.

Παραγωγή: Τζέισον Μπλουμ, Ορεν Πέλι, Τζέιμς Γουάν, Λι Γουανέλ.

Είναι το σκηνοθετικό ντεμπούτο του ηθοποιού Πάτρικ Γουίλσον.

Σενάριο: Σκοτ Τιμς

Μουσική: Τζόζεφ Μπισάρα

Πρωταγωνιστούν εκτός του Πάτρικ Γουίλσον, οι Ρόουζ Μπερν, Τάι Σίμπκινς και οι Hiam Abbass, Sinclair Daniel, Andrew Astor.

Διάρκεια: 107 λεπτά

Διανομή: Feelgood Entertainment.

Η ταινία «Insidious: The Red Door» που χαρακτηρίζεται ως ένα φιλμ υπερφυσικού τρόμου βγήκε στη χώρα μας ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ. Όπως διαβάσαμε, το νέο φιλμ είναι απευθείας sequel στο Insidious (2010) και στο Insidious: Chapter 2 (2013).

Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Η ταινία το πρώτο 4ήμερο προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 68 αίθουσες πανελλαδικά, 15.464 εισιτήρια.

Στο Αμερικάνικο box office πήρε την πρωτιά το περασμένο σαββατοκύριακο με τις εισπράξεις να είναι ήδη στα 36,5 εκατ. δολάρια συν ακόμη άλλα 32 από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αίθουσα 4 στις 18.30 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.10 καθημερινά,

Αίθουσα 8 στις 22.00 καθημερινά

"Indiana Jones and the Dial of Destiny - Ο Indiana Jones και ο Δίσκος του Πεπρωμένου"

Η 5η ταινία με τον αγαπημένο κινηματογραφικό ήρωα, τον ατρόμητο αρχαιολόγο Indiana Jones είναι γεγονός! Σχεδόν 15 χρόνια από την 4η ταινία που ήταν ο «Indiana Jones και το Βασίλειο του Κρυστάλλινου Κρανίου» του Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Harrison Ford στα 80 του χρόνια αποδεικνύει τη δύναμη του ήρωα του αλλά και πόσο χαρισματικός είναι ο ίδιος ως ηθοποιός.

Επέστρεψε με το καπέλο και το μαστίγιό του για πέμπτη φορά ενώ τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε ο υποψήφιος για Όσκαρ, James Mangold (Walk the Line, Logan, Ford v Ferrari). Το cast των ηθοποιών περιλαμβάνει και την Phoebe Waller-Bridge, τον Antonio Banderas, και τους Toby Jones, Boyd Holbrook και Mads Mikkelsen.

Το 1969, ο Αμερικανός αρχαιολόγος Ιντιάνα Τζόουνς είναι ανήσυχος για το γεγονός ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει στρατολογήσει έναν πρώην Ναζί για να βοηθήσει να νικήσει τη Σοβιετική Ένωση στον διαγωνισμό για να φτάσει στο διάστημα. Η βαφτιστήρα του, η Έλενα, τον συνοδεύει στο ταξίδι του.

Στο μεταξύ ο Βόλερ, μέλος της NASA και πρώην Ναζί που ασχολείται με το πρόγραμμα προσγείωσης στο φεγγάρι, επιθυμεί να κάνει τον κόσμο σε ένα καλύτερο μέρος όπως εκείνος κρίνει κατάλληλο.

Διάρκεια: 154 λεπτά.

Η ταινία στις Ελληνικές αίθουσες έχει κόψει μέχρι στιγμής περίπου 110.000 εισιτήρια.

Οι διεθνείς εισπράξεις σε 2 εβδομάδες έχουν φτάσει τα 252,5 εκατ. δολάρια.

Διανομή από την εταιρεία Feelgood.

Αίθουσα 8 στις 19.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Η Μικρή Γοργόνα - The Little Mermaid"

Η live action ταινία «Η Μικρή Γοργόνα» είναι μια Αμερικανικής παραγωγής ταινία, προσαρμογή της ομότιτλης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Disney του 1989, η οποία βασίζεται στο ομότιτλο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν.

Την νέα Άριελ στην real life διασκευή της «Μικρής Γοργόνας» ανέλαβε να υποδυθεί η ταλαντούχα Χάλι Μπέιλι, μια επιλογή που αρχικά δίχασε τους φαν της κλασικής ταινίας κινουμένων σχεδίων.

Η 19χρονη Αφροαμερικανίδα τραγουδίστρια της R&B, που έχει το ντουέτο Chloe x Halle με την αδελφή της, σχολίασε μέσω Twitter τον νέο ρόλο της, κάνοντας λόγο για «ένα όνειρό της που έγινε πραγματικότητα». Το μήνυμά της συνόδευσε με ένα σκίτσο που απεικονίζει την πριγκίπισσα Άριελ, που έχει κόκκινα μαλλιά και λευκό δέρμα στα κινούμενα σχέδια, εδώ με σκούρο δέρμα και μαύρα μαλλιά.

Ο σκηνοθέτης Ρομπ Μάρσαλ, γνώριμος μας από το Οσκαρικό «Σικάγο» του 2003, εξήγησε πως η επιλογή της Χάλι Μπέιλι, που πολλά ξένα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ως «προστατευόμενη της Beyonce», ήρθε μετά από μακρά έρευνα. «Μετά από μια εκτεταμένη αναζήτηση, ήταν ξεκάθαρο ότι η Χάλι διαθέτει αυτόν τον σπάνιο συνδυασμό πνεύματος, ψυχής, νιότης, αθωότητας και ουσίας -μαζί με λαμπρή φωνή- για να υποδυθεί αυτόν τον θρυλικό ρόλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Ρομπ Μάρσαλ.

Η ταινία προβάλλεται & μεταγλωττισμένη στα ελληνικά και ακούγεται η φωνή της τραγουδίστριας Μαρίνας Σάττι.

H μουσική είναι του Άλαν Μένκεν ενώ το καστ των ηθοποιών περιλαμβάνει & τους Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni και τους Javier Bardem και Melissa McCarthy.

Διάρκεια: 135 λεπτά.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις του φιλμ έχουν φτάσει τα 543,4 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

 

Αίθουσα 1 στις 18.40 καθημερινά (μεταγλωττισμένο) και στις 21.30 καθημερινά (με υπότιτλους)

"Spider-Man: Across the Spider-Verse - Spider-Man: Ακροβατώντας στο Αραχνο-Σύμπαν"

Η νέα ανιμέισον ταινία με τον αγαπημένο ήρωα όλων μας, τον Spiderman είναι γεγονός. Είναι σίκουελ του "Spider-Man: Into the Spider-Verse" (2018).

Σκηνοθεσία: Joaquim Santos & Kemp Powers

Σενάριο: Phil Lord, Christopher Miller & Dave Callaham

Διάρκεια: 141 λεπτά.

Λέγεται πως ρεκόρ σπάει το "Spider-Man: Across the Spider-Verse", μιας και, σύμφωνα με το Collider, έχει την μεγαλύτερη διάρκεια για ταινία κινουμένων σχεδίων παραγωγής του Χόλιγουντ. Η ταινία τρέχει για 2 ώρες και 19 λεπτά και είναι σχεδόν μισή ώρα μεγαλύτερη από τον προκάτοχό της του 2018, που διαρκούσε 1 ώρα και 57 λεπτά.

Ο κακός στο sequel, "Spider-Man: Across The Spider-Verse", όπως αποκάλυψαν τα στούντιο Sony και Marvel, είναι ο Τhe Spot, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο "Spectacular Spider-Man #98" (1985). Στα κόμικς, το πραγματικό του όνομα είναι Dr. Jonathan Ohnn και έχει την ικανότητα να χρησιμοποιεί υπερδιάστατες πύλες ως όπλο, κάνοντας έτσι τις επιθέσεις του αντιπάλου του να επιστρέφουν πάλι σε αυτόν.....

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο full time πια Spider-Man της γειτονιάς, εκτοξεύεται στο Αραχνο- Σύμπαν όπου και συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο. Όταν όμως οι ήρωες συγκρούονται για το πώς θα χειριστούν τη νέα απειλή, ο Miles βρίσκεται αντιμέτωπος με τους υπόλοιπους Αραχνανθρώπους και καλείται να επαναπροσδιορίσει τι σημαίνει να είσαι ήρωας. Έτσι μόνο θα καταφέρει να σώσει αυτούς που αγαπά.

Στην αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι Χέιλι Στάινφελντ, Σαμάικ Μουρ, Ντάνιελ Καλούγια, ο Όσκαρ Άιζακ και οι Μπράιαν Ταϊρί Χένρι, Τζέικ Μ. Τζόνσον.

Η ταινία σε 6 εβδομάδες προβολής, έχει φτάσει πανελλαδικά τα 104.000.

Παγκοσμίως το φιλμ είναι στα 643,5 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 2 στις 18.50 (μεταγλωττισμένο) καθημερινά

"Στο Στοιχείο τους - Elemental"

H νέα πρωτότυπη ταινία της Disney/Pixar μεταφέρει τους θεατές σε ένα ξεχωριστό μέρος που ονομάζεται Πόλη των Στοιχείων, όπου σε αυτή ζουν και εργάζονται πολλά στοιχεία – αέρας, γη, νερό και φωτιά –  τα οποία και  ξεχωρίζει σύμφωνα με τη Φλόγα, μια έξυπνη και φλογερή γυναίκα που δεν έφευγε πότε μακριά από το σπίτι της, στη Φάιαρ Τάουν. Στην ταινία όμως βγαίνει επιτέλους από τo "στοιχείο" της για να εξερευνήσει αυτόν τον θεαματικό κόσμο που γεννήθηκε από τη φαντασία των δημιουργών της Pixar και σχεδιάστηκε ειδικά για μία μοναδική εμπειρία στη μεγάλη οθόνη. Η Πόλη των Στοιχείων εμπνέεται από μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και αγκαλιάζει τη συνεισφορά που έχει η κάθε κοινότητα των διαφορετικών στοιχείων σε αυτή—από γιγάντια κτίρια σαν πεύκα και ουρανοξύστες με καταρράκτες έως ένα γήπεδο σε σχήμα ανεμοστρόβιλου με το όνομα Το Στάδιο του Κυκλώνα.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Σον - Peter Sohn.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κλέλια Ανδριολάτου, Δανάη Νικολάτου, Άλκης Ζερβός, Ορέστης Χαλκιάς, Μυρτώ Αλικάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Παναγιώτα Βλαντή, Κώστας Φιλίππογλου, Τίτος Γρηγορόπουλος, Αλεξάνδρα Ηλία, Σταύρος Τσουμάνης, Μαρία Ζερβού, Χρήστος Θάνος, Ντίνος Σούτης.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Leah Lewis, Mamoudou Athie, Shila Ommi, Catherine O'Hara, Ronnie Del Carmen, Wendi McLendon-Covey.

Η ταινία σε 4 εβδομάδες προβολής στα Ελληνικά σινεμά έχει κόψει 66.000 εισιτήρια.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις έχουν φτάσει τα 255,4 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 3 στις 18.00 μόνο την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

“Ρούμπι: Ενα Κράκεν στην Εφηβεία - Ruby Gillman, A Tennage Kraken”

Ταινία κινουμένων σχεδίων της DreamWorks Animation.

Καμιά φορά ο ήρωας που είναι γραφτό να γίνεις κρύβεται λίγο πιο κάτω από την επιφάνεια. Αυτό το καλοκαίρι, η DreamWorks Animation βυθίζεται στα ταραγμένα νερά ενός γυμνασίου με μία ξεκαρδιστική, αυθεντική περιπέτεια για μία ντροπαλή έφηβη που ανακαλύπτει πως κατάγεται από μία θρυλική βασιλική οικογένεια μυθικών Κράκεν και πως το πεπρωμένο της, στα βάθη του ωκεανού, είναι ηρωικό.

Γνωρίστε τη Ρούμπι Γκίλμαν. Μια φυσιολογική έφηβη που… Tυχαίνει να είναι και ένα γιγάντιο κράκεν μερικές φορές!

Η γλυκιά και αδέξια 16χρονη Ρούμπι Γκίλμαν θέλει απεγνωσμένα να ταιριάξει στο περιβάλλον του γυμνασίου, όπου νιώθει ότι περνάει απαρατήρητη.

Κάνει ιδιαίτερα μαθηματικών σε έναν σκειτερ  όπου τον συμπαθεί "ιδιαίτερα", ενώ εκείνος τη θαυμάζει μόνο για το μυαλό της.

Η υπερπροστατευτική μαμά της τής απαγορεύει να μπει στο νερό, Αλλά όταν παραβαίνει τον νούμερο 1 κανόνα της μαμάς της, η Ρούμπι θα ανακαλύψει ότι είναι βασιλική διάδοχος Κράκεν πολεμιστριών και ότι προορίζεται να κληρονομήσει τον θρόνο της επιβλητικής γιαγιάς της, της πολεμίστριας βασίλισσας των επτά θαλασσών.

Τα Κράκεν είναι ορκισμένοι φύλακες των ωκεανών ενάντια στις ματαιόδοξες και διψασμένες για εξουσία γοργόνες σε μία διαμάχη που κρατάει αιώνες. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο πρόβλημα: το δημοφιλές, πανέμορφο, νεοφερμένο κορίτσι του σχολείου, η Τσέλσι, τυχαίνει να είναι γοργόνα. Η Ρούμπι πρέπει να συμφιλιωθεί με την πραγματική της φύση και να ξεπεράσει τον εαυτό της για να προστατεύσει αυτούς που αγαπάει περισσότερο.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο υποψήφιος για Όσκαρ, Κερκ ΝτεΜίκο (Vivo, Οι Κρουντς) και την παραγωγή η Κέλι Κούνι Σιλέλα (Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία, Οι ευχούληδες), με τη Φάριν Περλ (Οι Κρουντς 2: Nέα Eποχή, Οι ευχούληδες 2: Παγκόσμια περιοδεία) στη συν-σκηνοθεσία.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι: Λητώ Αμπατζή, Τάνια Παλαιολόγου, Γιάννης Στεφόπουλος, Βαγγέλης Κακούρης, Θάνος Λέκκας, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Έβελυν Ασουάντ, Σοφία Καψαμπέλη, Βασίλης Παπαστάθης, Λουκάς Φραγκούλης, Πάνος Αποστολόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου. Ακούγονται επίσης: Φώτης Πετρίδης, Τζίνη Παπαδοπούλου, Στεφανία Φιλιάδη, Μαριάνθη Σοντάκη, Γιώργος Μαντάς, Βασιλική Σούτη, Πέτρος Δαμουλής.

Διάρκεια: 90 λεπτά

Διανομή από την Tanweer.

Η ταινία σε 2 εβδομάδες προβολής της στις ΗΠΑ & τον υπόλοιπο κόσμο, έχει κάνει εισπράξεις 27,2 εκατ. δολαρίων. Στη χώρα μας σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει 11.225 εισιτήρια.

 

Αίθουσα 7 στις 18.10 μόνο Παρασκευή & σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Super Mario Bros Η Ταινία"

Πολύ λίγα βιντεοπαιχνίδια μπορούν να διεκδικήσουν τη διάκριση του ότι παραμένουν στη μνήμη του κοινού για δεκαετίες, και τα έπαιξαν πολλές διαφορετικές γενιές. Το Super Mario είναι ένα, αν όχι το μόνο, παιχνίδι που μπορεί να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο.

Δεν υπάρχει άνθρωπος στον πλανήτη που να μην έχει ακούσει για τον Ιταλό υδραυλικό με τις φόρμες που ονομάζεται Mario. Όσοι δεν έχουν παίξει ποτέ το παιχνίδι μπορεί να μην γνωρίζουν το ταπεινό του ξεκίνημα, αλλά σίγουρα το έχουν ακουστά σε κάποιο σχήμα ή μορφή του.

Η ταινία Super Mario προβάλλεται μεταγλωττισμένη για τους μικρούς μας φίλους!

H σκηνοθεσία είναι των Άαρον Χόρβαθ και Μίχαελ Γελένικ.

Διάρκεια: 92 λεπτά.

H Nintendo και η Illumination παρουσιάζουν ένα νέο φιλμ κινουμένων σχεδίων που βασίζεται στον κόσμο του Super Mario Bros.

*Η ταινία έχει σαρώσει εμπορικά. Στο εξωτερικό (ΗΠΑ και υπόλοιπος κόσμος) έχει φτάσει σε εισπράξεις το 1 δις, 341,9 εκατ. δολάρια!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil