Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Πάτρα: Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για το φιλμ "Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο"

Πάτρα: Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτ...

Με τον σούπερ σταρ Τομ Κρουζ - Η ταινία κάνει πρεμιέρα αυτήν την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023 σε διανομή της Feelgood

Οι προπωλήσεις των εισιτηρίων για το πολυαναμενόμενο φιλμ «Mission  Impossible 7» με τίτλο "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One – Επικίνδυνη Αποστολή: Θανάσιμη Εκδίκηση Μέρος Πρώτο" έχουν ξεκινήσει στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε όπου & αναμένεται για προβολή η ταινία από την Πέμπτη 13.7.2023 που κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας σε διανομή από την εταιρεία Feelgood, ταυτόχρονα με την έξοδο της στη Βόρειο Αμερική.

Η ταινία και μόνο από το «απίστευτο» τρέιλερ της, έχει προξενήσει το ενδιαφέρον παγκοσμίως όχι μόνο των σινέ κριτικών αλλά και γενικότερα των φίλων του κινηματογράφου, με όλους να μιλούν για το φαινόμενο Τομ Κρουζ!

Τα σχόλια είναι θετικά όπως & πολλές κριτικές από χρήστες στα social media ενώ το ζητούμενο είναι βέβαια πώς θα πάει η ταινία και εμπορικά. Σημειωτέον πως πρόκειται για μία εξαιρετικά καλογυρισμένη ταινία και μία παραγωγή που αντιμετώπισε και τα εμπόδια του covid 19.

Μερικά από τα μέχρι στιγμής σχόλια:

……Mission: Impossible 7 – Ο Τομ Κρουζ τα κατάφερε ξανά, λένε όσοι είδαν τη νέα ταινία στο εξωτερικό…..!!!

……η ταινία του Καλοκαιριού…..!!!

…….ανεπανάληπτος ο Τομ Κρουζ που κάθε φορά γυρίζει όλο και πιο δύσκολες και απαιτητικές σκηνές……. !!!

……το φαινόμενο Τομ Κρουζ μοιάζει πια ασταμάτητο……!!!

…..μια άψογα φτιαγμένη ταινία δράσης που δεν σταματά να διασκεδάζει…

…..Κάθε σεκάνς δράσης είναι μεγάλης διάρκειας, τρελή και έντονη….

…….Mission Impossible 7: Ο Τομ Κρουζ γύρισε την πιο επικίνδυνη σκηνή στην ιστορία του σινεμά….

…..ο Τομ Κρουζ δεν είναι απλά ένας διάσημος ηθοποιός με υποκριτικές ικανότητες…..Ο άνθρωπος μόλις έκανε ένα από τα πιο επικίνδυνα stunts στην ιστορία του σινεμά….

Σύμφωνα με το στόρι της νέας ταινίας, ο Ethan Hunt (ο 61χρονος πλέον αλλά ακμαιότατος, σχεδόν «βιονικός» Tom Cruise) και η IMF ομάδα του αναλαμβάνουν την πιο επικίνδυνη αποστολή της καριέρας τους: Πρέπει να εντοπίσουν ένα τρομακτικό νέο όπλο που απειλεί την ανθρωπότητα προτού αυτό πέσει στα λάθος χέρια. Έτσι ξεκινά μια θανάσιμη καταδίωξη ανά την υφήλιο, καθώς ο έλεγχος του μέλλοντος και η μοίρα του κόσμου απειλούνται. Όταν βρεθεί αντιμέτωπος με έναν μυστηριώδη, πανίσχυρο εχθρό, ο Ethan καλείται να αποφασίσει αν μετράει κάτι παραπάνω από την ίδια την αποστολή, ακόμα και οι ζωές αυτών που αγαπά.

Σκηνοθεσία: Christopher McQuarrie

Πρωταγωνιστούν στο πλάι του σούπερ σταρ Τομ Κρουζ, οι: Hayley Atwell, Ving Rhames, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Βανέσα Κίρμπι, Pom Klementieff, Esai Morales στο ρόλο του κακού, κ.α.

*Για να μάθετε όλα τα κινηματογραφικά νέα και τις προσφορές των Options Cinemas και να κάνετε την αγορά σας σήμερα κιόλας για την «ταινία του καλοκαιριού….!!!!» στη διεύθυνση https://tickets.options-cinemas.gr/showEventInformation.html?idEvent=468

Επίσης, προλαβαίνετε να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό και ίσως είστε εσείς ο τυχερός που θα κερδίσει ένα συναρπαστικό ταξίδι την πόλη του φωτός. #see you in Paris#disneyparis#optionscinemas#sakistanimanidis#

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό επισκεφθείτε από 1/7-10/7 το προφίλ του Σάκη Τανιμανίδη @sakiswp και ακολουθήστε τα βήματα. Ένας τυχερός θα κερδίσει ένα ταξίδι για 3 άτομα στο Παρίσι και εκδρομή στο φαντασμαγορικό πάρκο της Disneyland.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil