Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του ο σούπερ σταρ Τομ Κρουζ

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε τα 61α γενέθλιά του ...

Πάντα σε φόρμα, αεράτος και χαμογελαστός, ο Τομ Κρουζ υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες στους φαν

Στο Σίδνεϊ γιόρτασε ο σούπερ σταρ του κινηματογράφου, Τομ Κρουζ - Tom Cruise τα 61α γενέθλιά του. Ο χολιγουντιανός σταρ που είναι γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1962, βρέθηκε στην πρεμιέρα του νέου του φιλμ «Mission: Impossible 7 Dead Reckoning Part 1» με τους θαυμαστές του να του έχουν επιφυλάξει μία πολύ θερμή υποδοχή.

Ντυμένος με ένα μαύρο κοστούμι, ο πάντα γοητευτικός ηθοποιός που σημειωτέον πως γυρίζει και πολύ παράτολμες και επικίνδυνες σκηνές, έφτασε δύο ώρες νωρίτερα από την πρεμιέρα αφιερώνοντας χρόνο στον κόσμο που ήρθε να τον δει. Συνομίλησε μαζί του, υπέγραψε δεκάδες αυτόγραφα και αφίσες, ενώ πόζαρε για πολλές selfies.

Στη συνέχεια φωτογραφήθηκε μαζί με τους συμπρωταγωνιστές του στο κόκκινο χαλί πριν ακολουθήσει ένα σόου πυροτεχνημάτων στον ουρανό του Ντάρλινγκ Χάρμπορ.

«Ήταν υπέροχο να περάσω τα γενέθλιά μου με τους θαυμαστές μου σήμερα. Ευχαριστώ που ήρθατε στην πρεμιέρα!», έγραψε ο Τομ Κρουζ στη λεζάντα της ανάρτησής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με στοιχεία από το ΑΠΕ

*Η νέα ταινία με τον Τομ Κρουζ αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ελλάδας (και της Πάτρας) στις 13 Ιουλίου 2023.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight