Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου για την Αλέκα Βακάλογλου: «Αποχαιρετούμε μια σημαντική γυναικεία φυσιογνωμία της πόλης μας»

Η Υφυπουργός Χριστίνα Αλεξοπούλου για τη...

Η Αλέκα Βακάλογλου υπηρέτησε με ήθος τη δημόσια παιδεία και διακρίθηκε για τη μαχητικότητά της στην προάσπιση του ρόλου της γυναίκας στην κοινωνία, αναφέρει η κ. Αλεξοπούλου

Η Αχαιή Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου μόλις πληροφορήθηκε τον θάνατο της Αλέκας Βακάλογλου, έκανε την εξής δήλωση:

«Αποχαιρετούμε με θλίψη και συγκίνηση μια σημαντική γυναικεία φυσιογνωμία της πόλης μας, εκπαιδευτικό, σύζυγο, μητέρα, γιαγιά και εξέχoν στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, που αφήνει στο δημόσιο βίο το έντονο αποτύπωμά της.

Η Αλέκα Βακάλογλου υπηρέτησε με ήθος τη δημόσια παιδεία και διακρίθηκε για τη μαχητικότητά της στην προάσπιση του ρόλου της γυναίκας στην κοινωνία, υπηρετώντας ταυτόχρονα τις αρχές της παράταξής μας από διάφορες θέσεις.

Θερμά συλλυπητήρια στο σύζυγό της Μίμη Βακάλογλου, στα παιδιά της Γιώργο και Ελπίδα, στα εγγόνια της και σε όλους τους οικείους της. Θα τη θυμόμαστε πάντα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις