Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Πάτρα: Ο Κώστας Πελετίδης επισκέφθηκε το...

Στο Σχολείο έγινε αυτοψία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να διαπιστωθούν οι αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε όλο το χώρο

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους Έργων, Χρήστο Κορδά και Παιδείας & Αθλητισμού, Τάκη Πετρόπουλο, καθώς και από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού Έργου, Νίκο Μωραΐτη και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης 6 Ιουλίου 2023 το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (ΕΕΕΕΚ) στην Πάτρα και είχε συνάντηση με το Διευθυντή του κ. Σπύρο Ψαρά, με καθηγητές καθώς και με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Στο Σχολείο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, έγινε αυτοψία από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου, στο πλαίσιο της διαδικασίας νέας μακροχρόνιας παραχώρησης του κτιρίου για τη λειτουργία του ΕΕΕΕΚ, ώστε να διαπιστωθούν οι αναγκαίες τεχνικές παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν σε όλο το χώρο (υπόγειο, ισόγειο, Α’ όροφος) για ακολουθήσει η υπογραφή του συμφωνητικού παραχώρησης.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης είχε μακρά συνομιλία, σε πολύ καλό κλίμα, με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και με τους Εκπαιδευτικούς του ΕΕΕΕΚ.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις