Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Γη της Ελιάς: Φινάλε για τη δεύτερη σεζόν - Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου

Η Γη της Ελιάς: Φινάλε για τη δεύτερη σε...

Ο δημιουργός της επιτυχημένης σειράς του MEGA ευχαρίστησε τους συνεργάτες του κι έδωσε ραντεβού με το κοινό την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Η «Γη της Ελιάς» ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ με τους συντελεστές να δίνουν ραντεβού με το κοινό για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του, ενώ αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν.

Αφού δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα από την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του MEGA, ο Ανδρέας Γεωργίου έγραψε ένα κείμενο ευχαριστώντας ξεχωριστά τον καθένα για τη συμβολή του στο τελικό αποτέλεσμα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς "η Γη της Ελιάς". Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον @koulisnikolaou μου! Κουλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!».

Δείτε την ανάρτηση:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight