Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κατσαφάδου σε Αρναούτογλου: Στα ραντεβού δεν με πάνε στα καλά -Γενικά εγώ πληρώνω

Κατσαφάδου σε Αρναούτογλου: Στα ραντεβού...

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την προσωπική της ζωή

Στην προσωπική της ζωή και στο πώς της συμπεριφέρονται οι άνδρες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Κατσαφάδου σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η γνωστή επιχειρηματίας δεν δίστασε να μιλήσει με χιούμορ για τη σχέση της με το ανδρικό φύλο, ενώ εξομολογήθηκε ότι αυτή την περίοδο υπάρχει στη ζωή της κάποιο φλερτ.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι, αν και είναι δυναμική στα επαγγελματικά της, στις σχέσεις της δεν ισχύει το ίδιο, ενώ αποκάλυψε ότι αυτή πληρώνει συνήθως στα ραντεβού που βγαίνει.

Δήμητρα Κατσαφάδου: Στη δουλειά είμαι δυναμική, αλλά στα προσωπικά όχι
«Οι άνδρες παλιάς κοπής, δεδομένου ότι είμαι μια πετυχημένη γυναίκα κάνουν δύο βήματα πίσω, σαν να έχουν έναν σεβασμό. Στη δουλειά είμαι δυναμική, αλλά στα προσωπικά όχι», σημείωσε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

 

«Κάνω λάθος. Ο αδελφός μου είναι πολύ ψυχαναλυτής, τα αδέλφια μου είναι πολύ κοντά μου, σου λέει “στο ράφι θα μας μείνει αυτή”, καταλαβαίνεις. Τους έχω πρότυπα, είναι πολύ δυναμικοί και μου λένε να με αγαπάνε πολύ, είναι λίγο Μανιάτες. Αλλά δεν είναι και τυχερό λίγο; Αν είναι να έρθει, θα έρθει, αλλιώς θα προσπεράσει. Έχω καλό ένστικτο, θα έρθει. Κάτι έχουμε τώρα, φλερτ έχουμε», συνέχισε.

«Στα ραντεβού δεν με πάνε στα καλά. Με προσκάλεσε μετά από πάρα πολύ καιρό, δεν ήρθε να με πάρει. Εγώ οδηγάω, εγώ βάφομαι, εγώ τα κάνω όλα. Βρεθήκαμε εκεί. Γενικά εγώ πληρώνω», αποκάλυψε κλείνοντας τη σχετική τοποθέτησή της η Δήμητρα Κατσαφάδου, σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Breakfast@Star».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight