Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

J2US: Η τετράδα του τελικού - Ποια ζευγάρια δεν τα κατάφεραν

J2US: Η τετράδα του τελικού - Ποια ζευγά...

Το επόμενο Σάββατο ολοκληρώνεται το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού με τον μεγάλο τελικό

Τα είχε όλα ο ημιτελικός του J2US με διπλές εμφανίσεις από τα ζευγάρια, εντυπωσιακούς καλεσμένους και φυσικά για ακόμα ένα live δεν έλειψαν οι ανατροπές.

Τα έξι ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό διεκδικώντας μία θέση στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού, που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Σάββατο 8 Ιουλίου, αφού ερμήνευσαν δύο διαφορετικά τραγούδια και τα 10αρια έκαναν... πασαρέλα, αφού οι κριτές στις περισσότερες των περιπτώσεων μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τους διαγωνιζόμενους και την πορεία τους μέχρι εδώ.

 Συγκινητική στιγμή η εμφάνιση της Αννούλας και του Νίκου Φλωρινιώτη μαζί με το Γωγουλίνι σε ένα αφιέρωμα στον Γιάννη Φλωρινιώτη, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από τη ζωή, ενώ στη σκηνή του σόου εμφανίστηκε και η εντυπωσιακή Λένα Ζευγαρά η οποία ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες της.

Λίγο πριν ο Νίκος Κοκλώνης καληνυχτίσει το κοινό ήρθε για τελευταία φορά η ώρα της αποχώρησης με δύο ζευγάρια αυτή τη φορά να βλέπουν την πόρτα της εξόδου, καθώς στον τελικό της επόμενης εβδομάδας θα διαγωνιστούν τέσσερα ζευγάρια.

Έτσι, ένα βήμα πριν τον τελικό, τα ζευγάρια που δεν τα κατάφεραν και αποχαιρέτησαν το φιλανθρωπικό σόου τραγουδιού ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαριάντα Πιερίδη και ο Γιώργος Κοψιδάς με τη Στεφανία Ρίζου.

Μετά και τις δύο αυτές αποχωρήσεις η τελική τετράδα του τελικού διαμορφώνεται ως εξής:

Ιάσονας Παπαματθαίου - Ηρώ

Ναταλία Αργυράκη - Γιώργος Βογιατζάκης

Φελίσια Τσαλαπάτη - Τριαντάφυλλος

Λουίζα Πυριόχου - Καλομοίρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight