Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμη στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η δημόσια συγγνώμ...

«Γιατί τον στεναχώρησα τον άνθρωπο;»

Καλεσμένος-έκπληξη στο τελευταίο «Καλό Μεσημεράκι» ήταν το απόγευμα της Παρασκευής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρέθηκε στα πλατό της εκπομπής για να αποχαιρετήσει τον Νίκο Μουτσινά και κατά την έξοδό του μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες που τον περίμεναν.

«Κάθε φορά που λέω για το πρωινό στεναχωριέμαι, γιατί βγαίνει ο καθένας και λέει ό,τι θέλει. Το πρωινό δεν έχει να κάνει καθόλου με την επόμενη χρονιά και τον ΑΝΤ1. Σαν θεωρία, το πρωινό θα ήθελα να το ξανακάνω. Ένα αμιγώς χιουμοριστικό πρωινό όπως εκείνα παλιά», διευκρινίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τις κατά καιρούς δηλώσεις του περί επιστροφής στην πρωινή ζώνη.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 βρήκε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σχετική του δήλωση, ζητώντας μάλιστα δημόσια συγγνώμη από τον γνωστό σεφ.

«Καλά κάνετε και μου το ρωτάτε αυτό για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Όταν το διάβασα στην εφημερίδα ότι θα παρουσιάσει τη Φάρμα, δεν μου άρεσε. Μου φάνηκε λίγο περίεργο ότι ένας σεφ θα παρουσιάσει τη Φάρμα, ίσως γιατί την έχω παρουσιάσει και ξέρω τις δυσκολίες των ριάλιτι παιχνιδιών», ανέφερε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Δεν έχουμε μιλήσει, ξέρω μόνο ότι είναι ένας εξαιρετικός σεφ. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου, ούτε συνέντευξη του έχω πάρει. Θέλω όμως να του ζητήσω συγγνώμη, γιατί λέω: γιατί εγώ τώρα να βγάλω αυτή τη σκέψη;

Από την άλλη, βέβαια, κάνω ραδιόφωνο και εκεί λέω αυτό που νιώθω. Γιατί όμως τον στεναχώρησα αυτόν τον άνθρωπο; Γιατί τον κρίνεις πριν τον δεις; Γιατί κάνεις αυτό που δεν γουστάρεις;», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Μπορεί ο άνθρωπος να βγει και να είναι καταπληκτικός. Να τον δούμε πρώτα και μετά να πούμε ναι ή όχι. Αυτό που είπα εγώ ήταν λάθος μου», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight