Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ο Ηλίας Χριστιάς με 17.060 μόρια, έφτασε τον στόχο του στις πανελλήνιες 2023

Πάτρα: Ο Ηλίας Χριστιάς με 17.060 μόρια,...

Τι λέει ο ίδιος για την υψηλή βαθμολογία που συγκέντρωσε

Ο Ηλίας Χριστιάς από την Πάτρα έχει κάθε λόγο να χαμογελάει πλατιά από την ώρα που πληροφορήθηκε τη βαθμολογία του στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Ο μαθητής του 8ου ΓΕΛ της Πάτρας κατάφερε να συγκεντρώσει 17.060 μόρια (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών) και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

"Ανεπιφύλακτα η Τρίτη λυκείου ήταν μια δύσκολη και συναισθηματικά φορτισμένη χρόνια, ωστόσο στην περίπτωση μου θα ήθελα να ευχαριστήσω πρωτίστως την οικογένεια μου για την υπομονή, τις συμβουλές και την τεράστια υποστήριξη που μου παρείχαν, χάρη στην οποία κατάφερα να φτάσω ως το τέλος με καλή διάθεση. Δεν θα μπορούσα επίσης να μην ευχαριστήσω τους φίλους μου που με έκαναν να ξεφεύγω ορισμένες στιγμές από αυτόν τον "ασφυκτικό κλοιό" και μάλιστα στην διάρκεια της χρονιάς μου χάρισαν στιγμές που μου έδωσαν δύναμη, αισιοδοξία και ελπίδα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον εαυτό μου που τα κατάφερα αλλά και με τους καθηγητές μου που με την καθοδήγηση τους πέτυχα τον στόχο μου! Με ενδιαφέρει η σχολή Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του ΕΚΠΑ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις