Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023: Λάτρης των πλοίων ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος με 19.180 μόρια οδεύει για την Ναυπηγών του Μετσόβειου

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023: Λάτρης των π...

Ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος τελείωσε το 12ο Γενικό Λύκειο Πατρών και παρακολούθησε ιδιαίτερα μαθήματα που τον βοήθησαν μαζί & με τους καθηγητές του σχολείου του στο να αριστεύσει

O Βασίλης Δημορρηγόπουλος, μαθητής του 12ου Γενικού Λυκείου Πατρών, γιος ναυτικού, αγαπά από μικρός τα πλοία και ότι έχει να κάνει με αυτό τον χώρο.

Στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις όπου συμμετείχε δικαιώθηκε η αγάπη και προσπάθεια του καθώς με 19.180 μόρια που συγκέντρωσε περνά στην σχολή που ήταν η 1η προτίμηση του, των Ναυπηγών Μηχανολόγων μηχανικών στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο στην Αθήνα.

Όπως ο ίδιος ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr, οι βαθμοί που έγραψε ήταν οι εξής: Φυσική – 20, Χημεία – 19,8, Μαθηματικά 19,6 και Έκθεση – 16,6.

«Διάβαζα καθημερινά και συστηματικά όλα τα χρόνια, από το γυμνάσιο, ακόμα και από το δημοτικό», μας είπε ο Βασίλης Δημορρηγόπουλος προσθέτοντας πάντως πως διάβαζε χωρίς υπερβολές. Αυτό που αναγκαστικά θυσίασε την τελευταία χρονιά της προετοιμασίας για τις Πανελλήνιες εξετάσεις ήταν ο αθλητισμός διευκρινίζοντας μας πως παίζει πόλο και πως μετά τον περασμένο Νοέμβριο δεν μπορούσε πλέον λόγω του διαβάσματος να πηγαίνει.

Αισθάνεται περήφανος και δικαιωμένος με το αποτέλεσμα και τους βαθμούς που πήρε ενώ αναφέρει πως έκανε ιδιαίτερα μαθήματα που τον βοήθησαν σημαντικά στην προσπάθεια του μιας και δεν αρκεί το σχολείο. Ωστόσο πρόσθεσε πως ήταν σημαντική και η βοήθεια που έλαβε και από τους καθηγητές του στο σχολείο.

Νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος που περνά στη σχολή που ήθελε περισσότερο ενώ και η δεύτερη σχολή προτίμησης του ήταν παραπλήσια, αυτή των Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το επόμενο βήμα θα είναι φυσικά η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού δελτίου και βέβαια θα αναμένει όπως και τα άλλα παιδιά & την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Κείμενο: ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις