Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Έρχεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αναγέννηση», με την υποστήριξη της "Τρίγκας Nephros"

Έρχεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «...

Την Παρασκευή, στις 21:00, στον αύλειο χώρο του σχολείου, με ελεύθερη είσοδο για όλους

Έμπρακτος υποστηρικτής όσων παράγουν έργο με εντιμότητα και ήθος, η «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ. Α.Ε.» στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός το 5ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αναγέννηση».

Αυτή την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2023 και ώρα 21:00, το τμήμα παραδοσιακών χορών των εκπαιδευτηρίων «Αναγέννηση» παρουσιάζει στον αύλειο χώρο του (Γηροκομείου 61) , για 5η συνεχή χρονιά, το καθιερωμένο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών «Αναγέννηση», που αγαπήθηκε από το κοινό και κατάφερε να γίνει θεσμός για τα χορευτικά και πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας.

Ο Παναγιώτης Τρίγκας, ιατρός νεφρολόγος, επιστημονικός υπεύθυνος και ιδιοκτήτης της Μ.Χ.Α. «ΤΡΙΓΚΑΣ NEPHROS ΜΟΝ. Α.Ε.», με ιδιαίτερη αγάπη και σεβασμό σε κάθε τι που προάγει την παιδεία αλλά και την παράδοση του τόπου μας, στηρίζει τη συγκεκριμένη δράση, θέλοντας να συμβάλλει στην προσπάθεια ενός ιδιωτικού σχολείου το οποίο λειτουργεί με γνώμονα την ουσιαστική εκπαίδευση των παιδιών αλλά και την μετάδοση του ήθους και των αξιών που τείνουν να χαθούν.

Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν χορευτικά τμήματα με ιστορία στον χώρο της παράδοσης και των πολιτιστικών δρώμενων, σε μια βραδιά γεμάτη παράδοση, χορό, κέφι και μουσική που αξίζει να παρακολουθήσετε, καθώς η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture