Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από το Δημοτικό θερινό θέατρο στο Παμπελοποννησιακό

Πάτρα: Δείτε φωτογραφίες από το Δημοτικό...

Το επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης - Οι πύλες του ανοίγουν την Τετάρτη 28/6 με την παράσταση "Βάκχες"

Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο Πάτρας της οδού Ρίτσου (δίπλα από το Παμπελοποννησιακό) επισκέφθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 27 Ιουνίου 2023 ο Δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης ο οποίος & ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που έγιναν φέτος στο χώρο.

Το Δημοτικό Θερινό Θέατρο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση της Δημοτικής αρχής, η οποία συνοδεύεται από φωτογραφίες- μακέτες του χώρου, αναβαθμίστηκε.

Κατασκευάστηκε νέα σκηνή, τοποθετήθηκαν νέες καρέκλες και προστέθηκαν διαζώματα με αποτέλεσμα σε επίπεδο υποδομών να διαμορφωθούν πλέον οι αναγκαίες συνθήκες για να καλύψουν τις ανάγκες μιας θεατρικής καλοκαιρινής σκηνής, όπου κι΄ αν αυτή στηθεί. Επίσης στους χώρους των παρασκηνίων τοποθετήθηκαν κλιματιστικά για τα οποία δεν δαπανήθηκαν χρήματα καθώς χάρη στην προσπάθεια των εργαζομένων στην αυτεπιστασία επισκευάστηκαν παλαιές ψυκτικές μονάδες.

Παράλληλα τοποθετήθηκαν στέγαστρα, υπογραμμίζει η ανακοίνωση ενώ τονίζεται ότι η συμβολή αρκετών επαγγελματιών της πόλης στην αναβάθμιση του θεάτρου ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς πρόσφεραν αφιλοκερδώς μέρος των υλικών που απαιτήθηκαν για τις παρεμβάσεις, θέλοντας να ενισχύσουν την προσπάθεια για τη διαμόρφωση του χώρου. Τους επαγγελματίες αυτούς, ο Πολιτιστικός Οργανισμός και ο Δήμος Πατρέων ευχαριστούν θερμά.

O δήμαρχος της Πάτρας Κώστας Πελετίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως "από το δήμο Πατρέων και τον Πολιτιστικό Οργανισμό - μαζί με τους εργαζόμενους οι οποίοι έκαναν ένα καταπληκτικό Δημοτικό Θερινό Θέατρο - ξεκινούν στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ και οι θεατρικές παραστάσεις"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture