Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε λήγει κάθε συμβόλαιο, ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Ρεάλ Μαδρίτης: Πότε λήγει κάθε συμβόλαιο...

Η σεζόν 2022/23 τελείωσε για τη Ρεάλ

Μετά την κατάκτηση της EuroLeague, αλλά και μετά τη σκούπα από την Μπαρτσελόνα στους τελικούς της Liga Endesa, η σεζόν 2022/23 αφήνει μια μάλλον γλυκόπικρη γεύση στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως και να έχει, ο ισπανικός σύλλογος έχει αρχίσει ήδη να σκέφτεται την επόμενη ημέρα και να καταστρώνει τα πλάνα ενόψει της νέας σεζόν.
Κατά πάσα πιθανότητα, ο Τσους Ματέο, ο οποίος στην rookie σεζόν του κατάφερε να οδηγήσει τη Βασίλισσα στην κορυφή της Ευρώπης, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας. Εξάλλου, ο ίδιος δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να συνεχίσει και πως έχει αντιληφθεί ότι η ίδια πρόθεση υπάρχει και από την πλευρά της ομάδας.
Τι συμβαίνει όμως το ρόστερ; Ποιοι παίκτες μένουν; Ποιοι φεύγουν; Και πότε λήγει κάθε συμβόλαιο; Σύμφωνα με το αναλυτικό ρεπορτάζ της Marca, τα συμβόλαια των επτά από τους 17 παίκτες της Ρεάλ εκπνέουν στο τέλος Ιουνίου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα υπάρξουν και επτά αποχωρήσεις από τη Μαδρίτη.
Τα συμβόλαια των παικτών της Ρεάλ
Άντονι Ράντολφ 2023
Άνταμ Χάνγκα* 2023
Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος 2023
Ρούντι Φερνάντεθ 2023
Σέρχιο Ροντρίγκεθ 2023
Πετρ Κορνελί 2023
Κάρλος Αλοθέν* 2023
Γκάμπριελ Ντεκ 2024
Βενσάν Πουαριέ 2024
Έντι Ταβάρες 2024
Ντζάναν Μούσα 2024
Σέρχιο Γιουλ 2024
Φαμπιάν Κοζέρ 2024
Μάριο Χεζόνια 2024
Γκέρσον Γιαμπουσέλε 2025
Αλμπέρτο Αμπάλδε 2025
Έλι Εντιαγιέ 2025
* Υπάρχει οψιόν ανανέωσης αν το επιθυμεί η ομάδα
Ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν
Οι παλιοσειρές, Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Ροντρίγκεθ αναμένεται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους με τη Ρεάλ και να συνεχίσουν να προσφέρουν την εμπειρία και τις υπηρεσίες τους, φυσικά με το απαραίτητο μανατζάρισμα στα λεπτά που παίρνουν και στους τραυματισμούς που κουβαλάνε από το παρελθόν.
Στον αντίποδα, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν τόσο ο χιλιοταλαιπωρημένος από σοβαρούς τραυματισμούς Άντονι Ράντολφ, όσο και ο Πετρ Κορνελί, ο οποίος δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δεν πήρε ιδιαίτερες ευκαιρίες, μετρώντας 5.8 πόντους και 3.1 ριμπάουντ ανά 14'33" συμμετοχής σε 33 παιχνίδια της EuroLeague.
Ερωτηματικό υπάρχει δίπλα στο όνομα του Κάρλος Αλοθέν. Ο Ισπανός βρίσκεται στα πιτς εδώ και 16 μήνες, αφού τον Φεβρουάριο του 2022 υπέστη ρήξη χιαστού. Λόγω της έλλειψης γηγενών παικτών, δεν αποκλείεται πάντως η Ρεάλ να ενεργοποιήσει την οψιόν που υπάρχει στο συμβόλαιό του και να τον κρατήσει στο δυναμικό της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports