Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Ανακαλύψαμε την DigiLand

Πάτρα: Ανακαλύψαμε την DigiLand

Δείτε ΦΩΤΟ

Ανακαλύψαμε μια χώρα γεμάτη δημιουργικότητα, έμπνευση, ιδέες και επικοινωνία. Η DigiLand άνοιξε τον νέο της χώρο και υποδέχτηκε φίλους και συνεργάτες σε μια βραδιά όπου πρωταγωνιστούσαν τα χαμόγελα.

Την Τετάρτη στις 14/6 ο πεζόδρομος της Ηλείας στην παλιά πόλη της Πάτρας γέμισε από κόσμο που βρέθηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Τσιρίκο και την ομάδα του για να τους ευχηθεί καλή αρχή σε αυτή τη νέα εποχή της DigiLand. Ο νέος χώρος της διαφημιστικής εταιρίας που εδώ και χρόνια προσφέρει στην αγορά της Δυτικής Ελλάδας – και όχι μόνο – τις υπηρεσίες της, στεγάζεται σε ένα υπέροχο νεοκλασικό που ανακαινίστηκε με προσοχή και σχεδιάστηκε με έναν τρόπο που εντυπωσιάζει.

Εδώ η Digiland συνδυάζει το graphic design με την εκτύπωση σε υπερσύγχρονα μηχανήματα και τις υπηρεσίες web development με τη διοργάνωση event και την παραγωγή video. Ο Κωνσταντίνος Τσιρίκος μετά από 30 χρόνια εμπειρίας κάνει ένα ακόμα πρωτοπόρο βήμα στον χώρο της επικοινωνίας δημιουργώντας έναν χώρο που προσφέρει όλα όσα μπορεί να χρειάζεται κάθε πελάτης.

Γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα του Κωνσταντίνου μίλησαν αρκετοί συνεργάτες και φίλοι του σε ένα πολύ δημιουργικό video, ενώ η μεγάλη έκπληξη ήταν τα λόγια της οικογένειάς του που συγκίνησαν ιδιαίτερα. Η μουσική, το finger food και τα απεριτίφ κράτησαν τον κόσμο μέχρι αργά στην Ηλείας σε μια άκρως φιλική ατμόσφαιρα και όλοι έφυγαν με ένα μικρό αναμνηστικό για θυμούνται ότι υπάρχει μια χώρα που τη λένε DigiLand.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις