Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Συνάντηση Νεανικής Επιτελεστικής Δημιουργικής Γραφής το πρωί του Σαββάτου 17/6 στο Πολύεδρο

Πάτρα: Συνάντηση Νεανικής Επιτελεστικής ...

Επτά φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Δρ. Μάρως Γαλάνη, θα παρουσιάσουν επιτελεστικές αναγνώσεις των παραγομένων κειμένων τους

Το Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών και το Πολύεδρο προσκαλούν το κοινό στη Συνάντηση Νεανικής Επιτελεστικής Δημιουργικής Γραφής - Performance Writing, το Σάββατο 17 Ιουνίου 2023 ώρα 11:00 το πρωί στον κήπο του Πολύεδρου στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Οι φοιτήτριες του Πανεπιστημίου Πατρών, Ανυφαντή Έλσα, Γκίνη Ελευθερία, Κοϊμτζίδου Μαρία, Μακκού Ελένη, Παπαδοπούλου Ζωή, Σώκα Μερόπη και Υφαντή Χρυσάνθη, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας Δρ. Μάρως Γαλάνη, θα παρουσιάσουν επιτελεστικές αναγνώσεις των παραγομένων κειμένων τους τα οποία προκρίθηκαν στο μάθημα–εργαστήριο Επιτελεστικής Δημιουργικής Γραφής.

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης μέσα από προτεινόμενες αλληλεπιδραστικές δράσεις γραφής θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει μια πρώτη πειραματική εμπειρία στη δημιουργική γραφή.

Το μάθημα–εργαστήριο Επιτελεστικής Δημιουργικής Γραφής, για ανάπτυξη δεξιοτήτων σύνθεσης γραφής και performance το οποίο είναι ανοιχτό και σε ακροατές/τριες φοιτητές/τριες, πραγματοποιείται κάθε εαρινό εξάμηνο, στο κτήριο του ΤΕπΕΚΕ, της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Πατρών, σε ανοιχτούς χώρους του campus και της πόλης καθώς και διαδικτυακά, με μορφή project. Ολοκληρώνεται με παρουσίαση όσων καλλιτεχνικών–λογοτεχνικών παραγομένων προκριθούν (κείμενα, performances, video perfo) σε χώρο του πανεπιστημίου και σε της πόλης.

*Η χορογράφος Μάρω Γαλάνη διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture