Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Κολυμβητικός αγώνας από τον Αίολο Αγυιάς

Κολυμβητικός αγώνας από τον Αίολο Αγυιάς

Στο "Πεπανός"

Ο Αίολος Αγυιάς διοργανώνει τον 1ο Κολυμβητικό Αγώνα για παιδιά ηλικίας 6-7-8 ετών «Swim Start», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 11/6 στις 11:00 π.μ., στο εθνικό κολυμβητήριο Πάτρας «Ολυμπιονίκης Αντώνης Πεπανός» και στο κλειστό γυμναστήριο «Κώστας Πετρόπουλος».

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Α.Ο. Αίολος Αγυιάς, με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία σε όλους τους συμμετέχοντες και τους θεατές.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Οι αθλητές και οι αθλήτριες από τις ηλικίες 6 έως 8 ετών θα λάβουν το «βάπτισμα του ...πυρός» σε συναρπαστικούς αγώνες κολύμβησης, αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους, το ταλέντο και το πάθος τους για την κολύμβηση και τον αθλητισμό.

Ο "1ος Κολυμβητικός Αγώνας Swim Start" αποτελεί μια πρωτοβουλία που αποσκοπεί στην προώθηση της κολύμβησης στα παιδιά και στην ενθάρρυνση της σωματικής δραστηριότητας από τις μικρές ηλικίες. Η συμμετοχή σας σε αυτόν τον ξεχωριστό αγώνα θα είναι μια ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς αλλά κυρίως για τους ίδιους τους λιλιπούτειους κολυμβητές.

Διαβαστε τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports