Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κορυδαλλός: Άγνωστο πόσες φορές πυροβόλησαν τα θύματα

 Κορυδαλλός: Άγνωστο πόσες φορές πυροβόλ...

«Καθαρά» τα Καλάσνικοφ στο Νέο Κόσμο

Ακαθόριστος χαρακτηρίζεται από τον ιατροδικαστή ο αριθμός των σφαιρών που τραυμάτισαν θανάσιμα τον 38χρονο οδηγό του θωρακισμένου τζιπ στον Κορυδαλλό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο ιατροδικαστής σημειώνει ότι ο άνδρας έφερε μεγάλα τραύματα στα χέρια, στα πόδια, στο κεφάλι, αλλά και στην κοιλιακή χώρα και επομένως δεν κατέστη δυνατόν να πει με σαφήνεια πόσες φορές τον πυροβόλησαν οι δύο κουκουλοφόροι εκτελεστές.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία εκτιμά, ότι οι δολοφόνοι τον πυροβόλησαν περισσότερες από 20 φορές σημαδεύοντας τόσο το σώμα όσο και στο κεφάλι, ενώ έχουν βρει τουλάχιστον 10 κάλυκες μέσα στην καμπίνα του τζιπ και ακόμα 44 εκτός του οχήματος.

 Αρχικά, οι εκτελεστές πυροβόλησαν δύο φορές τον κουνιάδο του οδηγού, ο οποίος κατέληξε από ακατάσχετη αιμορραγία. Στη συνέχεια έστρεψαν τα όπλα στον οδηγό, ο οποίος πρόλαβε να ανέβασε το του θωρακισμένου αυτοκινήτου και έτσι δεν πέρασαν σφαίρες στο εσωτερικό του οχήματος.

 Οι εκτελεστές όμως δεν είχαν πει την τελευταία του λέξη. Άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και να τον πυροβολούν σχεδόν εξ επαφής πολλές φορές τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

 «Καθαρά» τα καλάσνικοφ στον Νέο Κόσμο

Καθαρά βρέθηκαν τελικά τα καλάσνικοφ που βρέθηκαν στο κλεμμένο αυτοκίνητο στον Νέο Κόσμο, δίνοντας τέλος στα σενάρια για σύνδεση του οπλισμού με το διπλό φονικό στον Κορυδαλλό.

 Το όχημα εντοπίστηκε στον Νέο Κόσμο και μέσα είχα 2 Καλάσνικοφ και 2 αλεξίσφαιρα, αλλά και 2 πιστόλια, φυσίγγια αλλά και χειροβομβίδα. Φαίνεται πως είχε κλαπεί στις 19.01 από την περιοχή της Νίκαιας και για την απώλεια του η ιδιοκτήτρια αποζημιώθηκε από την ασφαλιστική της.

 Οι αστυνομικοί ερευνούν εάν το αμάξι σχετίζεται με άλλη υπόθεση του οργανωμένου εγκλήματος και τους προβληματίζει το γεγονός ότι πρόκειται για δύο καθαρά καλάσνικοφ τα οποία μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχουν μέρος σε καμία εγκληματική ενέργεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις