Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Γεμάτη εκδηλώσεις η νέα εβδομάδα στο Πολύεδρο της Πάτρας

Γεμάτη εκδηλώσεις η νέα εβδομάδα στο Πολ...

Το Σάββατο 17/6 στις 11 το πρωί, διοργανώνεται συνάντηση νεανικής επιτελεστικής δημιουργικής γραφής-Performance Writing

Σε συνεχείς και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις μας έχει συνηθίσει το Πολύεδρο του Κωστή Καπέλα και της Όλγας Νικολοπούλου στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα.

Για την ερχόμενη εβδομάδα κατ’ αρχάς, συνεχίζεται η ατομική έκθεσης ζωγραφικής «Small Worlds» του Ηλία Παπανικολάου. Μία εγκατάσταση από μικρά πινακάκια σε μέγεθος βιβλίου αναπτύσσονται στο χώρο και  δημιουργούν έναν αστερισμό από αφηγήσεις.

Την Δευτέρα  12/6 στις 8 το βράδυ, όπως ήδη έχουμε γράψει, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Πρόσω ανάποδα» του Γιώργου Βιδάλη, πολιτιστικού συντάκτη επί χρόνια στην εφημερίδα Ελευθεροτυπία.

Θα μιλήσουν ο: Κωνσταντίνος Μάγνης,  Διευθυντής σύνταξης της εφημερίδας «Πελοπόννησος»  και ο ίδιος ο συγγραφέας.                                                              

Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί:  Ελένη Καλαντζοπούλου & Γιάννης Τσάκωνας.

Την Πέμπτη 15/6 στις 18.00 «Με βελόνα και κλωστή» πλέκουμε, κεντάμε, ράβουμε,   μπαλώνουμε  και  δημιουργούμε, συζητώντας με  την πιο εμπνευσμένη και δημιουργική παρέα.

Το Σάββατο 17/6 στις 10.30 το πρωί,  Εκπαιδευτική δημιουργική δράση για παιδιά. Ζωγραφίζουμε κ δημιουργούμε ένα καλοκαιρινό εξώφυλλο βιβλίου.

Επίσης το Σάββατο 17/6 στις 11 το πρωί, το Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας, η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών και το Πολύεδρο οργανώνουν συνάντηση νεανικής επιτελεστικής δημιουργικής γραφής-Performance Writing.                                                                      

Οι φοιτήτριες Ανυφαντή Έλσα, Γκίνη Ελευθερία, Κοϊμτζίδου Μαρία, Μακκού Ελένη, Παπαδοπούλου Ζωή, Σώκα Μερόπη και Υφαντή Χρυσάνθη, υπό την καθοδήγηση της καθηγήτριας τους Δρ. Μάρως Γαλάνη, παρουσιάζουν επιτελεστικές αναγνώσεις των παραγομένων κειμένων τους.                                                                                   

Στο δεύτερο μέρος της συνάντησης μέσα από προτεινόμενες αλληλεπιδραστικές δράσεις γραφής θα δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να αποκτήσει μια πρώτη πειραματική εμπειρία στη δημιουργική γραφή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture