Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Eκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Eπίσκεψη κλιμακίου στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών

Eκλογές 2023 - ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας: Eπίσκεψη κ...

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποτελούμενο από την υποψήφια βουλεύτρια Σία Αναγνωστοπούλου, τον συντονιστή της Οργάνωσης Μελών Υγειονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαϊας, Γρηγόρη Μαρκέτο και την αναπληρώτρια συντονίστρια, Αγγελική Δημοπούλου, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών (ΠΓΝΠ) στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ).

"Συνομίλησαν με εργαζόμενους και εργαζόμενες για τα τεράστια προβλήματα και για την κατάρρευση του δημόσιου συστήματος Υγείας εξαιτίας της πολιτικής της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας 2019-2023.

Οι ανατριχιαστικές δηλώσεις του κ. Πνευματικού δεν ήταν ούτε τυχαίες, ούτε προσωπικές. Αποκαλύπτουν τη μεθοδική και συστηματική απαξίωση του δημοσίου συστήματος Υγείας που ξεκίνησε την τετραετία της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας (νόμοι που ψήφισε, το επιβεβαιώνουν) και αποτελούν τη βάση του σχεδίου που υπάρχει στο νέο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες που ζουν την καθημερινότητα του Νοσοκομείου το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Υγεία και συνομολόγησαν ότι η άλλη πολιτική για το ΕΣΥ είναι ζήτημα επιβίωσης και αξιοπρέπειας όλης της κοινωνίας" αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις