Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας: Διεκδικούμε την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών

ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας:  Διεκδικούμε την μεγάλη ...

Συνεχίζονται οι περιοδείες των κλιμακίων

Σε ανακοίνωσή της η ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ αναφέρει:

"Bάλαμε στην Αχαΐα τον πήχη ψηλά και τον βάζουμε μαζί ακόμα ψηλότερα για ακόμα μεγαλύτερα ποσοστά στο Νομό, τονίζουν προς τους πολίτες, στις εκδηλώσεις διαλόγου, που διοργανώνει η ΔΕΕΠ Αχαΐας, ο Πρόεδρος της, οι Υποψήφιοι Βουλευτές, τα μέλη και οι τομεάρχες. Χθες, συνεχίστηκε για τρίτη ημέρα, το οδοιπορικό με επισκέψεις - επαφές, σε δημόσιες υπηρεσίες, εργοστάσια, επιχειρήσεις, λαϊκές αγορές σε Πάτρα, Αιγιάλεια και Δυτική Αχαΐα.

Παντού όπου και αν βρίσκονται τα κλιμάκια, τονίζουν ότι η κάλπη είναι άδεια και τίποτα δεν έχει τελειώσει, επισημαίνοντας ότι πρέπει να ξαναγεμίσει με πολλά ψηφοδέλτια τη Νέας Δημοκρατίας, για να μπορέσουμε να εκπλήξουμε ευχάριστα και να αγκαλιάσουμε την μεγάλη εμπιστοσύνη των πολιτών της Αχαΐας.

Αύριο Σάββατο, τα τέσσερα κλιμάκια, θα κινηθούν ως εξής:

·        O Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αντώνης Κουνάβης, μαζί με τους υποψήφιους βουλευτές Άγγελο Τσιγκρή, Έφη Γιαννιά, Νίκο Σπηλιόπουλο, Κατερίνα Καραφωτιά και Γιώτα Παυλοπούλου και τον Πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βασίλη Σταθακάρο, θα επισκεφθούν το εμπορικό κέντρο Αιγίου και στη συνέχεια 11.15 μέχρι 1.30, θα περιοδεύσουν τη Λαϊκή Αγορά Αιγίου, όπου θα συνομιλήσουν με παραγωγούς και καταναλωτές. Νωρίτερα σήμερα, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του κλιμακίου στην Επισκοπή Αιγίου με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμο.

 

·        Το δεύτερο κλιμάκιο, στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Χριστίνα Αλεξοπούλου, Ανδρέας Τσώκος, Γιώργος Τσίρης, συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και τον πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ ΝΔ. Δυτικής Αχαΐας Βασίλη Κανελλόπουλο, θα επισκεφθούν το απόγευμα Δημοτικά Διαμερίσματα της Δυτικής Αχαΐας, ενώ το πρωί θα διανείμουν φυλλάδια με το κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

 

·        Το τρίτο κλιμάκιο στο οποίο συμμετέχουν οι υποψήφιοι βουλευτές Ιάσονας Φωτήλας, Αθηνά Τραχήλη και Γιάννης Κουκουβέλας συνοδευόμενοι από μέλη της ΔΕΕΠ και Τομεάρχες, θα επισκεφθούν από τις 11 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, το εκλογικό περίπτερο στα Ψηλαλώνια και στη συνέχεια θα συνομιλήσουν με πολίτες, ενώ θα διανέμοντας φυλλάδια στην ευρύτερη περιοχή. Το απόγευμα (8 μμ), θα μιλήσουν σε εκδήλωση διαλόγου στον Ψαθόπυργο (καφέ Μίχαλου) και στη συνέχεια θα μοιράσουν φυλλάδια στο παραλιακό μέτωπο.

 

·        Τέλος, κλιμάκιο μελών της ΔΕΕΠ, στο οποίο συμμετέχουν Τομεάρχες και Εθελοντές, συνεχίζει την περιοδεία του σε συνοικίες της πόλης μας και αύριο Σάββατο το πρωί (9.30 μέχρι 12.30 το μεσημέρι,  θα διανείμει φυλλάδια με το πρόγραμμα διακυβέρνησης της νέας τετραετίας (2023 – 2027) σε Ρωμανό, Ελεκίστρα, Καρυά και το απόγευμα (7.30 – 10 μμ) σε Σαραβάλι, Θέα και Καλλιθέα".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις