Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία - Έκπληξη ο πρώτος υποψήφιος

Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει ...

Μπάρτζης-Ασημακόπουλος πανηγυρίζουν για την αποχώρηση Καραγκούνια

Συναρπαστικό και γεμάτο εκπλήξεις αναμένεται το επεισόδιο του Survivor All Star που επιστρέφει το βράδυ της Δευτέρας (05/06) μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης του Τάκη Καραγκούνια βρίσκει τους παίκτες, τουλάχιστον τον Νίκο Μπάρτζη και τον Γιώργο Ασημακόπουλο ιδιαίτερα χαρούμενους και όπως βλέπουμε στο trailer του νέου επεισοδίου της Δευτέρας (05/06), ένας αέρας αλλαγής και ανανέωσης έχει φυσήξει στον Άγιο Δομίνικο.

"Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά κι άλλη φορά όχι θεατρικά", τραγουδάνε πανηγυρίζοντας οι δύο παίκτες των Μπλε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να χαρακτηρίζει αχρείαστη μία τέτοια στάση, αφού ο πολυσυζητημένος παίκτης, ο οποίος πολλές φορές είχε προκαλέσει εντάσεις, αποτελεί πια παρελθόν από το παιχνίδι.

Στον στίβο μάχης, Μπλε και Κόκκινοι μάχονται για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας, όμως ούτε από τον αγώνα αυτό θα λείψουν οι ανατροπές στο τελευταίο ματσάρισμα.

Survivor: Η "βόμβα" της Μαριαλένας για τον Νίκο στο Συμβούλιο
Η αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια συζητείται ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Νίκο Μπάρτζη να σχολιάζει πως η συγκεκριμένη εξέλιξη του πρόσφερε μία επιβεβαίωση πως ο κόσμος είδε αυτά που έχουν γίνει με τον συγκεκριμένο παίκτη και πως δεν είναι εκείνος "ο τρελός της υπόθεσης".

Βέβαια η Μαριαλένα είχε αντίθετη άποψη και αποφάσισε να ταράξει τα νερά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "έχουμε ακούσει πάρα πολλές φορές συμπαίκτες του Νίκου να μη μιλάνε όμορφα για τον Νίκο, αλλά σήμερα ο Νίκος βγήκε το καλό και αληθινό παιδί ξαφνικά".

Survivor: Η ομάδα που κερδίζει απόψε την ασυλία
Οι παίκτες του reality επιβίωσης είναι πλέον 10 και το πρώτο αγώνισμα της εβδομάδας για την ασυλία φέρνει ξανά τις δύο ομάδες στον στίβο μάχης, για μία αναμέτρηση γεμάτη ανατροπές.

Τα ματσαρίσματα είναι δυνατά και οι παίκτες ρίχνονται με όλο τους το είναι στον πρώτο αγώνα ασυλίας, η διεκδίκηση της οποίας δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

Σύμφωνα με τα spoiler που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, νικητές αναδεικνύονται οι Μπλε, φέρνοντας τους Κόκκινους στο Συμβούλιο του νησιού για να αναδείξουν με την αρνητική τους ψήφο τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Από την κάλπη φαίνεται πως προκύπτει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει κοντά με τον Τάκη Καραγκούνια και είναι από τους παίκτες που διαφώνησαν με τους πανηγυρισμούς των αντιπάλων για την αποχώρηση του μισθοφόρου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight