Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξέχασαν φέρετρο με νεκρό μέσα σε αεροπλάνο - Πώς έφτασε στην Ελλάδα

Ξέχασαν φέρετρο με νεκρό μέσα σε αεροπλά...

Επείγουσα έρευνα για ένα μακάβριο περιστατικό στο Δουβλίνο

Ένα αδιανόητο αλλά και μακάβριο περιστατικό συνέβη στο Δουβλίνο, προκαλώντας την παρέμβαση της δικαιοσύνης και επείγουσα έρευνα για τα αίτια που το προκάλεσαν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Sunday Independent, έπειτα από σοβαρή παράλειψη, το φέρετρο με τη σορό ενός άνδρα μετά την άφιξή του στο Δουβλίνο έμεινε μέσα στο αεροπλάνο, με αποτέλεσμα αυτό να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα από όπου και είχε αναχωρήσει!

Ο άνδρας έχασε τη ζωή του στη χώρα μας, η σορός του μεταφέρθηκε αεροπορικώς στην Ιρλανδία από όπου και καταγόταν, ωστόσο το φέρετρο με τον νεκρό δεν ξεφορτώθηκε στο αεροδρόμιο του Δουβλίνου και έτσι βρέθηκε ξανά πίσω στην Ελλάδα.

Μάλιστα, η Swissport, η εταιρεία που διαχειρίζεται το αεροδρόμιο, πραγματοποιεί έρευνα για το περιστατικό, ενώ σε ανακοίνωσή της σημείωσε: "Λυπούμαστε βαθιά για αυτό που βίωσε η οικογένεια σε μια τόσο δύσκολη στιγμή και κάναμε ό,τι μπορούσαμε προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι θα επιλυθεί γρήγορα το ζήτημα".

Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε την επόμενη μέρα στην Ιρλανδία, ωστόσο η κηδεία του χρειάστηκε να μετατεθεί σε νέα ημερομηνία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις