Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Γιατί 17χρονη από την Ιρλανδία, μένει φρουρούμενη στον Άγιο Ανδρέα

Πάτρα: Γιατί 17χρονη από την Ιρλανδία, μ...

Ακόμα δεν έχει καθοριστεί η τύχη της

Στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών Άγιος Ανδρέας, φρουρούμενη μένει μια 17χρονη από την Ιρλανδία, καθώς έχει τάσεις φυγής, αλλά μένει στα "αζήτητα" και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς το ποιος θα την αναλάβει στο εξής.

Η κοπέλα μένει στο νοσοκομείο εδώ και 17 ημέρες και φρουρείται από γυναίκες αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να προκαλούνται ενδοϋπηρεσιακά προβλήματα σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας, καθώς οι αστυνομικοί έχουν αφήσει τα άλλα καθήκοντά τους και φρουρούν την ανήλικη επί 24ώρου βάσης.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι οικείοι της κοπέλας δήλωσαν την εξαφάνισή της.  Ειδοποιήθηκε η αστυνομία με αποτέλεσμα να την εντοπίσει στην Ακράτα ενώ μαζί της ήταν κι ένας Αμερικανός.

Με σκοπό την προστασία της και μέχρι να αποφασιστεί από τις αρμόδιες Εισαγγελικες αρχές πού θα μεταφερθεί, η κοπέλα διακομίστηκε στο Νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει εκδοθεί Εισαγγελική απόφαση για την φιλοξενία της σε κάποιο ίδρυμα , ενώ ούτε οι δικοί της που δήλωσαν την εξαφάνισή της έδειξαν στη συνέχεια κάποιο ενδιαφέρον για το κορίτσι, με αποτέλεσμα να παραμένει στο νοσοκομείο φρουρούμενη.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις