Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νίκαια-Τρομακτικό βίντεο: ΙΧ εκσφενδονίζει ηλικιωμένη που περνά δρόμο

Νίκαια-Τρομακτικό βίντεο: ΙΧ εκσφενδονίζ...

Η ηλικιωμένη δεν κατάφερε να επιζήσει μετά το χτύπημα και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα έχουν καταγραφεί σε βίντεο ντοκουμέντο με τροχαίο δυστύχημα που έγινε στη Νίκαια όταν ένα ΙΧ χτύπησε και εκσφενδόνισε μια ηλικιωμένη που διέσχιζε το δρόμο.
Στο βίντεο καταγράφεται η προσπάθεια μιας ηλικιωμένης γυναίκας να διασχίσει τον δρόμο στην Γρηγορίου Λαμπράκη κοντά στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαι, από ένα σημείο που δεν υπάρχει διάβαση, αλλά ούτε φανάρι.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, κοντοστέκεται στην άκρη του δρόμου και δείχνει αρχικά να περιμένει να περάσει ένα αυτοκίνητο πριν ξεκινήσει τα βήματα για να διασχίσει κάθετα το δρόμο. Μόλις περνά το όχημα, η ηλικιωμένη προχωρά με αργά βήματα για να περάσει στην απέναντι πλευρά της λεωφόρου.

Τότε, ένας οδηγός, ο οποίος φαίνεται ότι δεν την είδε, την χτύπησε με το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου του, εκσφενδονίζοντας το σώμα της άτυχης γυναίκας αρκετά μέτρα μακριά.

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή της φονικής σύγκρουσης με το ΙΧ. Δυστυχώς, όπως αναφέρει το Mega που δημοσιοποίησε το βίντεο, η ηλικιωμένη δεν κατάφερε να επιζήσει μετά το χτύπημα και άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις