Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Γρηγόρης Πιστικός: Ο Δάσκαλος που έφερε το kickboxing στην Πάτρα σε σεμινάριο στον Σπάρτακο

Γρηγόρης Πιστικός: Ο Δάσκαλος που έφερε ...

Ο Πιστικός, με μία πορεία άνω των 30 ετών στον μαχητικό αθλητισμό διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στις αποσκευές του και μία σοφία ζωής που τον καθιστά έναν από τους πιο πολύτιμους Δασκάλους της εποχής μας στον μαχητικό αθλητισμό

Ο Γρηγόρης Πιστικός επιστέφει στην γενέτειρά του την Πάτρα για ένα κορυφαίο kick boxing και thai boxing Σεμινάριο μέσα στον Σύλλογο του Χάρη Γκάζη τον "Σπάρτακο Πατρών" στις 10 Ιουνίου.

Πρόκειται για τον Σύλλογο που είχε ο ίδιος προτού μεταβεί στην Βέροια και δημιουργήσει εκεί τους ‘Μαχητές Ημαθίας’.

Ο Πιστικός, με μία πορεία άνω των 30 ετών στον μαχητικό αθλητισμό διαθέτει μια τεράστια εμπειρία στις αποσκευές του και μία σοφία ζωής που τον καθιστά έναν από τους πιο πολύτιμους Δασκάλους της εποχής μας στον μαχητικό αθλητισμό.

Στην Πάτρα έχει αναδείξει δεκάδες ασκούμενούς του που σήμερα εξασκούν το επάγγελμα του προπονητή με δικούς τους Συλλόγους, αποτελώντας ο ίδιος μία από τις πιο αξιοσέβαστες προσωπικότητες στην πόλη στα μαχητικά σπορ.

Έχει αναδείξει επίσης πολλούς αθλητές, με τα κορυφαία ονόματα της χώρας στο kickboxing να έχουν περάσει και να έχουν προπονηθεί στον ίδιο χώρο που θα γίνει αυτό το Σεμινάριο 10 Ιουνίου στις σημερινές εγκαταστάσεις του ‘Σπάρτακου Πατρών’.

Μεταξύ άλλων έχει υπάρξει και στο προπονητικό team (μαζί με τον Σωκράτη Καραΐτη) του Πάρη Βασιλικού, του σπουδαίου αυτού Έλληνα κικμπόξερ με τις διεθνείς διακρίσεις όταν ακόμα το άθλημα βρίσκονταν στα σπάργανα στην χώρα μας.

Ένα Σεμινάριο στον Σύλλογο του Χάρη Γκάζη που κάθε Πατρινός που αγαπά τον μαχητικό αθλητισμό, αξίζει να παρακολουθήσει.

Διαβάστε την ανακοίνωση του Συλλόγου :
«Σεμινάριο με τον δάσκαλο ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΙΣΤΙΚΟ

Στις 6 το απόγευμα 10 Ιουνίου 2023 στον ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΠΑΤΡΑΣ.

Μεγάλη ευκαιρία για τα νέα παιδιά του αθλήματος να γνωρίσουν τον δάσκαλο που έφερε το Kick Thai Boxing στην Πάτρα, να απορροφήσουν τις γνώσεις που θα μας διδάξει μέσα από το Σεμινάριο.

Οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν Δίπλωμα για την συμμετοχή τους.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 2 ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΡΟΧΟΡΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΩΝ.

Ο Δάσκαλος Γρηγόρης Πιστικός ήταν πάντα στο προπονητικό team του Θρύλου του kick boxing Πάρη Βασιλικού, ο οποίος είναι Παγκόσμιος πρωταθλητής και πρωταθλητής του K-1 Ευρώπης.»

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6907646176"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports