Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Επιτυχημένοι οι σχολικοί αγώνες stratego-junior 64

Επιτυχημένοι οι σχολικοί αγώνες stratego-junior 64

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο 49ο Δημοτικό Σχολείο

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το σχολικό τουρνουά ομάδων Junior64, το Σάββατο 27 Μαΐου, ενώ πρώτευσε η ομάδα του 49ου Δημοτικού Σχολείου «Σημαίες που δεν πέφτουν»!
Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο 49ο Δημοτικό Σχολείο, με την υπέροχη συνεργασία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και της Patras Stratego Team.
Έξι διαφορετικές ομάδες, μαθητών δημοτικού διαγωνίστηκαν στην κατηγορία Stratego Duel(10 πιόνια).

Οι μικροί αθλητές Stratego, ανταποκρίθηκαν άψογα στις συνθήκες και με ευγενή άμιλλα στους αντίπαλους παίκτες και αναπτύσσοντας πολλές φιλίες.

Ύστερα από πρωτάθλημα όλων των ομάδων, οι πρώτες τέσσερις προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση, και ακολούθως στους Τελικούς.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η ομάδα 49-Σημαίες που δεν πέφτουν, με τους Ανδρέα Κυριακόπουλο, Γιώργο Μπαρδάκη και Ανδρέα Αγγελόπουλο. Στην δεύτερη θέση βρέθηκε η ομάδα 64-VIP με τους Σπύρο Κομινάτο, Ιωάννη Άντζακα και Φώτη Βλαχόπουλο.

Το χάλκινο μετάλλιο πήραν οι 49-Βόμβες που απαρτίζονταν από τους Ιωάννα Βαβουλιώτη, Δημήτρη Βαβουλιώτη και Αλκίνοο Δούδαλη.
Ακολούθησαν οι ομάδες 16-Αχτύπητοι(Ραμαντάς Άρης, Ραμαντάς Κωνσταντίνος, Νίκος Καριώτης), 49-Stratego(Κωνσταντίνος Δούδαλης, Ιάσονας Κυριακόπουλος, Νίκος Γιαννακόπουλος), 64-Stratego Team(Δημήτρης Ζαχαρής, Έκτορας Μαστρογιάννης, Ρεγγίνα Κομινάτου).
Παράλληλα διεξήχθη και διαγωνισμός ταχύτητας Puzzle games, όπου οι μικροί μαθητές διασκέδασαν αρκετά. Ταχύτερος όλων ο Γιώργος Μπαρδάκης με χρόνο 5'18'', δεύτερος ήταν ο Αλκίνοος Δούδαλης με 6'09'' και τρίτος ο Ανδρέας Αγγελόπουλος με 6'45'', όλοι από το 49ο Δημοτικό Σχολείο Πατρών.

Στους τρεις νικητές έδωσαν δώρα οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 49ου, 64ουκαι 16ου Δημοτικών Σχολείων.
Η ομάδα κριτών της Patras Stratego Team αποτελούταν από τους Γιώργο Τρυπαναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Τσιγκούνη και Δημήτρη Χριστοδούλου.
Η συμβολή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ήταν πολύ σημαντική για την πραγματοποίηση των αγώνων, αλλά και με την συνολική ετήσια δράση τους, για την πολύπλευρη δημιουργική ενασχόληση των παιδιών, όπως εντάσσεται και το άθλημα νόησης του Stratego.
Χορηγοί επικοινωνίας είναι το sportin.gr.
Ουσιαστικοί νικητές, όμως αναδείχθηκαν όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στους αγώνες, αλλά και στα μαθήματα Stratego, καθ 'όλη την σχολική χρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports