Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καμίλα: Η φιλία με την πριγκίπισσα Κέιτ και η αντιπάθεια από την βασίλισσα Ελισάβετ

Καμίλα: Η φιλία με την πριγκίπισσα Κέιτ ...

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είπε στον μεγαλύτερο γιο της: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της»

Η δημοφιλία για την βασίλισσα, Καμίλα ήταν πάντα ένα δύσκολο θέμα. Τα ΜΜΕ την αντιπαθούσαν καθώς ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του βασιλιά, Καρόλου με την πριγκίπισσα, Νταϊάνα.

Η βασιλική οικογένεια ανέκαθεν κρατούσε αυστηρή στάση απέναντι της. Μάλιστα όταν η Καμίλα μετακόμισε στο παλάτι ως επίσημη σύντροφος του Καρόλου η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να είπε στον μεγαλύτερο γιο της: «Δεν θέλω να έχω καμία σχέση μαζί της».

Η σχέση με την Κέιτ
Στην πορεία η στάση της βασίλισσας, Ελισάβετ άλλαξε και αποδέχθηκε την Καμίλα. Το ίδιο και κάποια από τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, που ήταν ξεκάθαρα εναντίον της. Σύμφωνα με την Daily Mail, αυτό συνέβη εξαιτίας της καλής σχέσης που δημιούργησε η Καμίλα με την πριγκίπισσα, Κέιτ.

Από το 2011 όταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον πρίγκιπα Ουίλιαμ η Καμίλα της έδωσε χείρα βοηθείας. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Καμίλα της έδωσε συμβουλές και οδηγίες για το πώς πρέπει να φέρεται ένα μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Οι συμβουλές
Επίσης κανόνισε μεσημεριανό δείπνο με την κόρη της, Λόρα, την Κέιτ Μίντλετον και την αδερφή της, Πίπα Μίντλετον. Σε αυτή την συνάντηση οι δύο γυναίκες φαίνονταν να είναι κοντά και να αστειεύονται με τον γάμο. Μάλιστα η Καμίλα φέρεται να πρότεινε στην Κέιτ Μίντλετον να προσλάβει για τον γάμο τις δικές της αισθητικούς για να την περιποιηθούν.

Το δημοσίευμα ανέφερε ότι η Καμίλα καταλάβαινε την δύσκολη θέση της Κέιτ και τις επιθέσεις που εξαπέλυε εναντίον της ο βρετανικός σκανδαλοθηρικός Τύπος. «Η Κέτι δεν ήξερε πώς να είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας. Ήταν ξένη σε αυτό. Την κυνηγούσε ο Τύπος και η Καμίλα ήξερε πως νιώθει», είπε στο Κανάλι 5 η βασιλική συντάκτρια του περιοδικού Vanity Fair, Κέιτ Νίκολ.

Όταν η πριγκίπισσα, Κέιτ μετακόμισε στο Παλάτι του Κένσινγκτον η Καμίλα ήταν η πρώτη που την βοήθησε να προσαρμοστεί στην ζωή της βασιλικής οικογένειας. Την προειδοποίησε ότι θα χρειαστεί δικό της προσωπικό και συγκεκριμένα μπάτλερ, οδηγό και οικονόμο.

Πηγή κοντά στην οικογένεια είχε αποκαλύψει στην Daily Mail πόσο σημαντική ήταν η βοήθεια της Καμίλα. «Και στις καλύτερες στιγμές, οι άνδρες της βασιλικής οικογένειας απλά δεν έχουν τόση ευαισθησία όταν αφορά να βοηθήσουν να μπουν νέα μέλη στην ζωή της βασιλικής οικογένειας. Δεν αφορά ότι δεν είναι ευγενικοί. Απλά δεν σκέφτονται», είπε η ίδια πηγή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight