Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

The Witcher: Θα έχει και 5η σεζόν

The Witcher: Θα έχει και 5η σεζόν

Ανακοινώθηκε και επίσημα πως ο Λίαμ Χέμσγουορθ και το υπόλοιπο καστ θα συνεχίσουν για ακόμη έναν κύκλο τα γυρίσματα

Η σειρά «The Witcher» θα έχει και 5η σεζόν, όπως ανακοινώθηκε από τη Σόφι Χόλαντ, τη διευθύντρια για το κάστινγκ της σειράς.

Μπορεί η 3η σεζόν να είναι η τελευταία του Χένρι Καβίλ ως «wolf», αλλά φαίνεται ότι ο Λίαμ Χέμσγουορθ, που αναλαμβάνει τα ηνία από τον 4ο κύκλο, θα συνεχίσει για ακόμη μία σεζόν στη σειρά, για λογαριασμό του Netflix.

Μιλώντας στο Deadline, η Χόλαντ επιβεβαίωσε ότι ο Χέμσγουορθ και τα υπόλοιπα μέλη της σειράς θα επιστρέψουν κανονικά στα γυρίσματα που θα πραγματοποιηθούν σχεδόν παράλληλα με αυτά της 4ης σεζόν.

«Είμαστε λίγο πριν ξεκινήσουμε τα γυρίσματα για την 4η σεζόν με τον Λίαμ Χέμσγουορθ και θα υπάρξει ένα μικρό κενό και θα πάμε κατευθείαν να γυρίσουμε την 5η σεζόν» είπε η διευθύντρια κάστινγκ.

Η 3η σεζόν
Με τον τυπικό τρόπο του πρώτου τρέιλερ, η σύντομη ματιά στη σεζόν 3 δεν αποκάλυψε πολλά. Ωστόσο, προϊδέασε για μια νέα, μυστηριώδη απειλή στον ορίζοντα για τους τρεις πρωταγωνιστές. Το πιο ανησυχητικό απ' όλα, πέρα από τις φλόγες και τα όπλα και το αυξανόμενο σκοτάδι, είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά ο Γκέραλτ παραδέχεται ότι νιώθει πραγματικό φόβο. Τι μπορεί να είναι αυτός, ωστόσο, το κοινό θα πρέπει να περιμένει και να δει.

Δείτε το τρέιλερ

Αν και έχει περάσει καιρός από τότε που οι φανς πέρασαν χρόνο με τον Γκέραλτ, την Γιένιφερ και την Σίρι - η πρεμιέρα της 2ης σεζόν έγινε τον Δεκέμβριο του 2021 - δεν ήταν η τελευταία φορά που ο κόσμος απόλαυσε το σύμπαν του «Witcher». Τον Δεκέμβριο του 2022 κυκλοφόρησε η ρrequel σειρά «Witcher: Blood Origin», η οποία διαδραματιζόταν πάνω από χίλια χρόνια πριν από τα γεγονότα της εμβληματικής σειράς και στην οποία πρωταγωνιστούσαν οι Μισέλ Γιο, Σοφία Μπράουν και Μίνι Ντράιβερ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight