#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ερύμανθος- Θ. Μπαρής: Ακόμα έξι υποψηφίους ανακοίνωση η παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο»

Ερύμανθος- Θ. Μπαρής: Ακόμα έξι υποψηφίο...

Η ανακοίνωση

Έξι νέους υποψήφιους ανακοίνωσε η η παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θόδωρο Μπαρή.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:  Με διευρυμένες συνεργασίες η παράταξη «Συνεργασία για τον Ερύμανθο» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερυμάνθου, Θόδωρο Μπαρή, δίνει το στίγμα της εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του Οκτωβρίου, κάνοντας πράξη την ανανέωση.

Ο κ. Μπαρής ανακοίνωσε ακόμη έξι υποψήφιους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση να γίνουν συμμέτοχοι της συλλογικής προσπάθειας που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια και συνεχίζεται ακόμη πιο δυναμικά.

Πρόκειται για τους, Διονύση (Νιόνιο) Μπερδένη από τη Χαλανδρίτσα, την Δήμητρα Νικολακοπούλου από την Ερυμάνθεια, τον Δημήτρη Ανδρικόπουλο από τη Σπαρτιά, τον Νίκο Χριστοδουλή από το Βασιλικό, τον Βασίλη Ανδρικόπουλο από το Καλέντζι και τον Αθανάσιο Ανδρικόπουλο από το Καλέντζι.

Όλοι τους, άνθρωποι της προσφοράς στην τοπική κοινωνία, αναγνωρίζοντας το έργο της δημοτικής Αρχής, δηλώνουν «παρών» καταθέτοντας το όραμα και τις ιδέες τους για έναν Δήμο που θα συνεχίζει να προοδεύει και να εξελίσσεται.

«Η ανταπόκριση των πολιτών και η συμμετοχή τους ως υποψήφιοι είναι η μεγάλη απόδειξη των όσων έχουμε κάνει ως δημοτική αρχή τα τελευταία χρόνια. Συνεχίζουμε υποδεχόμενοι στη ‘Συνεργασία για τον Ερύμανθο’ συνδημότες μας που θέλουν να δουν τον τόπο μας να προοδεύει, να εξελίσσεται και να πρωταγωνιστεί. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε πολλά περισσότερα!», δήλωσε ο κ. Μπαρής.

ΟΙ ΕΞΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

-Διονύσης (Νιόνιος) Μπερδένης από τη Χαλανδρίτσα

Ο Διονύσης, πανταχού παρών σε όλες τις αυτοδιοικητικές, κοινωνικές και εθελοντικές δράσεις της Χαλανδρίτσας έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα στην κοινωνία. Εν ενέργεια τοπικός σύμβουλος στην Τοπική Κοινότητα και με πολυετή ενασχόληση στον Εκπολιτιστικό Σύλλογο, διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των συνδημοτών του. Ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας ενός παιδιού θέλει να συνεχίσει να προσφέρει στον τόπο του, δυναμικά και αποτελεσματικά!

- Δήμητρα Νικολακοπούλου από την Ερυμάνθεια

Η Δήμητρα καταθέτει στο συλλογικό αγώνα την πολύτιμη εμπειρία της στην αυτοδιοίκηση την οποία υπηρετεί «εκ των έσω», μιας και είναι δημοτική υπάλληλος στο Δήμο Πατρέων. Είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Μικρούλη και μητέρα πέντε παιδιών.  Έχει επίσης σημαντική δράση στο γονεϊκό κίνημα, καθώς είναι στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Ερυμάνθειας, ενώ συμμετέχει και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Ερυμάνθειας.

- Μιχάλης Ανδρικόπουλος από τη Σπαρτιά

Ο Μιχάλης, ιδιωτικός υπάλληλος σε επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο Δήμο Ερυμάνθου θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα με ειλικρίνεια και αίσθημα ευθύνης. Πατέρας δύο παιδιών συμμετέχει στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών πάνω απ’ όλα με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη, καταθέτοντας το δικό του όραμα.

-Νίκος Χριστοδουλής από το Βασιλικό

Ο Νίκος, ιδιωτικός υπάλληλος και πατέρας δυο παιδιών θέτει υποψηφιότητα για πρώτη φορά, ενισχύοντας δυναμικά τη νικηφόρα πορεία του συνδυασμού, ώστε να συνεχίσει απρόσκοπτα και πιο εντατικά το έργο του στον Δήμο. Με την πεποίθηση ότι ο τόπος έχει ανάγκη από σταθερές αξίες και δημιουργικούς ανθρώπους συμμετέχει στη «συμμαχία» προοπτικής και ανάπτυξης.

- Βασίλης Ανδρικόπουλος από το Καλέντζι

Ο Βασίλης, ελεύθερος επαγγελματίας, πατέρας δύο παιδιών είναι εν ενέργεια Τοπικός Σύμβουλος με προσφορά στον τόπο του. Άνθρωπος δραστήριος και οργανωτικός με γνώσεις και εμπειρία τάσσεται στο πλευρό του Δημάρχου και της παράταξης. Δηλώνει παρών με κυρίαρχο μέλημά του την αναβάθμιση και εξέλιξη του Δήμου.

- Θανάσης Ανδρικόπουλος από το Καλέντζι

Ο Θανάσης, κάνει δυναμική επιστροφή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση στηρίζοντας με αποφασιστικότητα τον Δήμαρχο, Θόδωρο Μπαρή. Πρώην πρόεδρος της Κοινότητας Καλεντζίου επί «Καποδίστρια» και πρώην αντιδήμαρχος Ερυμάνθου, μετά τη συνένωση της Κοινότητας με τον «Καλλικράτη» έχει αποδείξει τις ικανότητες και το ενδιαφέρον του για τον τόπο. Χημικός στο επάγγελμα και πατέρας ενός παιδιού, ενδυναμώνει με την υποψηφιότητα του τον συνδυασμό και καταθέτει τις γνώσεις και την εμπειρία του στη συλλογική προσπάθεια για το κοινό καλό.

Αριστερά πάνω, Διονύσης Μπερδένης, μέση,...

Αριστερά πάνω, Διονύσης Μπερδένης, μέση, Δήμητρα Νικολακοπούλου, κάτω Μιχάλης Ανδρικόπουλος Δεξιά πάνω, Νίκος Χριστοδουλής, μέση, Βασίλης Ανδρικόπουλος, κάτω Θανάσης Ανδρικόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr