Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Παρών ο Σταμάτης Κραουνάκης στην πολιτική εκδήλωση της Σίας Αναγνωστοπούλου στο Royal

Πάτρα: Παρών ο Σταμάτης Κραουνάκης στην ...

Μάλιστα παρουσίασε και ένα τραγούδι που έγραψε για την ίδια τιμώντας την πολύχρονη φιλία τους

Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 13/5/2023, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Πολιτισμού του κόμματος, Σία Αναγνωστοπούλου διοργάνωσε μία επιτυχημένη κεντρική προεκλογική εκδήλωση με θέμα "Πολιτική-Κοινωνία-Πολιτισμός", στο χώρο του Royal – παλαιό Πτωχοκομείο στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα.

Η έκπληξη που άρεσε ιδιαίτερα στους παρευρισκόμενους ήταν ότι παρέστη ο αγαπητός και καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης και ερμηνευτής Σταμάτης Κραουνάκης («Φίλα με», Η Σωτηρία της ψυχής», «Αυτή η νύχτα μένει», κ.α.) ο οποίος μάλιστα ερμήνευσε το τραγούδι που έγραψε αποκλειστική για την ίδια την Σία Αναγνωστοπούλου.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ήρθε ειδικά από την Αθήνα στην Πάτρα, καλεσμένος της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αχαΐας Σίας Αναγνωστοπούλου, τιμώντας την πολύχρονη φιλία τους. Ο αεικίνητος και πάντα ετοιμόλογος και ευθύς στις απόψεις του, τραγουδοποιός διασκέδασε το κοινό που είχε κατακλύσει τον χώρο, αρχίζοντας με τραγούδι που μόλις εκείνη τη μέρα, όπως είπε, είχε συνθέσει, αφιερωμένο στην Σία Αναγνωστοπούλου στην προσπάθεια της ως πολιτικός. Στο πρόγραμμα που παρουσίασε δεν έλειψε και το υπέροχο κομμάτι του, «Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ» ενώ ακόμα δεν έλειψαν & οι ευφάνταστες  ατάκες του ανατρεπτικού συνθέτη ο διάλογος με το κοινό.

Προηγήθηκε η παρουσία των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο πάλκο, μετά από πρόσκληση της Σίας Αναγνωστοπούλου. Επίσης το παρών στην πολιτική εκδήλωση έδωσε και ο Βασίλης Αϊβαλής, υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων υποστηριζόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις