Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας απόψε στη μεγάλη Περιμετρική

Πάτρα: Νυχτερινή διακοπή κυκλοφορίας από...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στο πλαίσιο εργασιών Βαριάς Συντήρησης αρμών συστολοδιαστολής γεφυρών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  θα πραγατοποιηθούν στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών στο πλαίσιο εργασιών Βαριάς Συντήρησης αρμών συστολοδιαστολής γεφυρών

Από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας ανακοινώνονται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, που αφορούν ολιγόωρο νυχτερινό αποκλεισμό, τμήματος της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, στην Ευρεία Παράκαμψη Πατρών, στο πλαίσιο εργασιών Βαριάς Συντήρησης αρμών συστολοδιαστολής γεφυρών, προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα διαρκέσουν από ώρα 20:00 μ.μ. της 10/5/2023 έως ώρα 06:00 π.μ της επομένης 11/05/2023 και θα αφορούν ολιγόωρο νυχτερινό αποκλεισμό της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα του τμήματος της Ευρείας Παράκαμψης Πατρών, μεταξύ του κλάδου εξόδου (χ/θ. 206,1) και του κλάδου εισόδου (χ/θ. 205,0) του Α/Κ Πατρών, (Α/Κ Κ1), με εκτροπή της κυκλοφορίας μέσω του κλάδου εξόδου προς την οδό Διοδώρου και προς την Ν.Ε.Ο. Αθηνών Πατρών.

Σε περίπτωση έντονων καιρικών φαινομένων ή τεχνικού προβλήματος οι ανωτέρω εργασίες και προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας θα εφαρμοστούν από ώρα 20:00 το βράδυ της Πέμπτης 11 Μαΐου 2023 έως ώρα 06:00 το πρωί της επομένης 12.05.2023.
Από το Τμήμα Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα τροχαίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις