Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Hasbulla: Συνελήφθη στη Ρωσία ο διάσημος νάνος του TikTok

Hasbulla: Συνελήφθη στη Ρωσία ο διάσημος...

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Εσωτερικών

Ο Hasbulla Magomedov ή απλώς "Hasbulla" (Χαζμπουλά) όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, είναι ένας από τους αστέρες του TikTok, influencer αλλά και προσωπικότητα των social media γενικότερα.

Ωστόσο, ο 20χρονος Hasbulla συνελήφθη στην πατρίδα του το Νταγκεστάν της Ρωσίας, μαζί με τους φίλους του και την ακολουθία του, λόγω του ότι επιδόθηκαν σε ένα σωρό οδικές παραβάσεις.

Όπως μεταδίδει το Unboxholics.com, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε το Υπουργείο Εσωτερικών του Νταγκεστάν, ο Χαζμπουλά γιόρταζε το γάμο ενός φίλου, μόνο που οι εορτασμοί ξέφυγαν όταν εμπόδισαν την κυκλοφορία στους δρόμους και προκάλεσαν ατύχημα με τα αυτοκίνητά τους.

Συγκεκριμένα το Υπουργείο Εσωτερικών της πατρίδας του Hasbulla ανέφερε στην ανακοίνωση που εξέδωσε: "Η αχαλίνωτη γαμήλια διασκέδαση στο Νταγκεστάν είναι γνωστή σε πολλούς και πέρα από τα σύνορα της δημοκρατίας. Ελλείψει άλλων τρόπων ψυχαγωγίας, μια τέτοια πρωτόγονη επιλογή εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όπως το να μπλοκάρουν τους δρόμους για άλλους οδηγούς, να καίνε λάστιχα, να σπάνε αυτοκίνητα το ένα πάνω στο άλλο και πολλά άλλα χαρακτηριστικά που, στην πραγματικότητα, δεν έχουν καμία σχέση με τον εορτασμό".

Μετά το περιστατικό ο Χαζμπουλά και το "επιτελείο" του ζήτησαν συγγνώμη μέσα από το Twitter για το περιστατικό με τον ίδιο να αναφέρει ότι "Αυτό δεν πρόκειται να ξαναγίνει, ζητούμε συγγνώμη από όλους. Έπρεπε να λογοδοτήσουμε για το περιστατικό. Επίσης δεν οδηγούσα εγώ". Ωστόσο λίγο μετά βρήκε την ευκαιρία να αυτοσαρκαστεί με το παρακάτω tweet:

Ο Hasbulla σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Barstool Sports είχε δηλώσει ότι θέλει να γίνει Υπουργός Εσωτερικών στο Νταγκεστάν για να κόψει αυτούς τους "ανόητους" νόμους οδικής κυκλοφορίας.

Για την ιστορία, ο Hasbulla έχει νανισμό και έγινε γνωστός το 2021 μέσα από ένα βίντεο στο TikTok που έγινε viral. Έκτοτε η δημοτικότητά του εκτοξεύθηκε, καθώς έγινε μέχρι και πρεσβευτής του UFC. Μάλιστα μοιράζονται την ίδια χώρα καταγωγής με τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή του UFC, Khabib Nurmagomedov (Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ), με τον οποίο έγιναν στενοί φίλοι. Μετράει πάνω από 9 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, ενώ στο TikTok τα βίντεό του ξεπερνάνε το 1.3 δισεκατομμύρια προβολές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight