Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Συμμετοχές και διακρίσεις από τον ΣΔΥΠ

Συμμετοχές και διακρίσεις από τον ΣΔΥΠ

Δείτε αναλυτικά

Τις συμμετοχές και τις διακρίσεις του, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΔΥΠ.

Συγκεκριμένα: "Τα αστέρια του Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε εξαιρετικούς αγώνες μικρών και μεγάλων αποστάσεων, μέχρι και υπερμαραθωνίους και πετυχαίνουν διακρίσεις που μας κάνουν ιδιαίτερα περήφανους!
Στον ιδιαίτερα απαιτητικό ορεινό αγώνα 50 μιλίων (82 km, +4200) Rodopi Challenge 50 miles στην περιοχή της Οροσειράς Ροδόπης, ο εξαιρετικός αθλητής ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ κατέκτησε την 4η θέση με χρόνο 10 ώρες και 12 λεπτά και το απίθανο ζεύγος ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΡΥΔΗ & ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΜΠΟΡΟΖΟΣ τερμάτισε μαζί ! Να σημειώσουμε ότι ο ROC 50 MILES είναι ένας από τους ελάχιστους αγώνες που τερματίζει σε ανηφόρα!
Ο αθλητής μας ΦΩΤΗΣ ΔΟΥΒΡΗΣ βρέθηκε στο Μοσχοπόδι Θήβας και συμμετείχε στον Ημιμαραθώνιο βουνού Moschopodi Experience 21,2χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 745m, ολοκληρώνοντας τη διαδρομή σε χρόνο 02:40:12.
Στον 2ο Αγώνα Δρόμου "Κλεόμαντις ο Κλειτόριος" 9.2χλμ στην Κλειτορία Καλαβρύτων συμμετείχαν τρία μέλη μας
ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος για άλλη μια φορά ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας τη 2η θέση με χρόνο 00:38:03, η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΡΑΠΤΗ ανέβηκε στο βάθρο, κατακτώντας την 3η θέση με χρόνο 00:54:10 και η ΔΩΡΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ με χρόνο 1:02:59.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports