Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Ισχυρή η συμμετοχή της Patras Stratego Team, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2023

Ισχυρή η συμμετοχή της Patras Stratego T...

Με 7 αθλητές θα συμμετέχει η ομάδα της Πάτρας

Με 7 αθλητές θα συμμετέχει η ομάδα της Πάτρας, στην μεγάλη διοργάνωση που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 6&7 Μαϊου.
Εκτός από τις υψηλές αγωνιστικές προσδοκίες για ακόμη μια χρονιά, η αποστολή της Patras Stratego Team έχει στόχο να γυρίσει με γεμάτες τις βαλίτσες της από εμπειρίες και ευχαρίστηση από τον ευγενή συναγωνισμό των αγώνων.
Ο Γεράσιμος Καρέλας, νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ανέφερε: "Δυναμικό αναμένεται και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Stratego. Εύχομαι καλή επιτυχία και καλή απόλαυση σε όλους"
Εκ των διεκδικητών των μεταλλίων, ο Ανδρέας Σαββανής προέτρεψε να γίνει ένα επιθετικό τουρνουά στα ταμπλό και φιλικό περιβάλλον εκτός αγώνων. Ενώ ευχήθηκε καλη επιτυχία.
Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, αθλητής και μέλος της διοίκησης του συλλόγου, επισήμανε: "Ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση στην οποία θα δώσουμε δυναμικό παρόν. Πάμε πρωτίστως να το απολαύσουμε και δευτερευόντως να διακριθούμε τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο."
Από την μεριά του ο απρόβλεπτος αγωνιστικά Δημήτρης Χριστοδούλου με αρκετή δόση χιούμορ τόνισε: "Προσοχή, κίνδυνος! Συμμορφωθείτε με τους κανόνες και κανείς δε θα παθει τίποτα! Καλούς αγώνες!"

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports