Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Πού θα μπουν φέτος seatrac- Έτοιμο και το seatrac mover για παλίρροιες και ανοιχτές θάλασσες

Δυτική Ελλάδα: Πού θα μπουν φέτος seatra...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Δείτε αναλυτικά

Ξεκίνησε η διαδικασία τοποθέτησης seatrac και φέτος έτσι ώστε να έχουν άτομα με κινητική αναπηρία αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα.

Φέτος θα τοποθετηθούν στη Δυτική Ελλάδα 14 seatrac ενώ πλέον έχει δημιουργηθεί και το Seatrac Mover, ιδανικό για περιοχές με παλίρροιες και ανοιχτές θάλασσες όπως ο Ατλαντικός και ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Που θα τοποθετηθούν τα SEATRAC 2023

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας: Βραχναίικα, Λακκόπετρα, Καστελόκαμπος, Άγιος Βασίλειος, Άκολη, Ακράτα, Ελαιώνας Αιγίου

Μέσω ΚΟΔΗΠ (Δήμος Πατρέων): Πλαζ Πατρών

Μέσω χορηγίας Αθηναϊκής Ζυθοποιίας προς το Δήμο Πατρέων: Δημορηγόπουλος

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας: Κατάκολο

Μέσω Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας: Τουρλίδα Μεσολογγίου, Αμφιλοχία, Αστακός, Μενίδι.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr o Ιγνάτιος Φωτίου που ως μέλος της TΟΒΕΑ συμμετείχε στη σύλληψη της ιδέας και κατασκευής του seatrac, «είμαι ενθουσιασμένος που για πρώτη φορά θα δούμε 14 SEATRAC στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος! Βλέποντας την πορεία μετά από 14 χρονιά που ξεκίνησε το ταξίδι της αυτόνομης πρόσβασης στη θάλασσα και του seatrac  από την Δυτική Ελλάδα έχουμε συνεργασίες από την Αμερική και το Ντουμπάι μέχρι την Αυστραλία. Σύντομα θα δούμε το πρώτο SEATRAC έξω από τα σύνορα της Ευρώπης!»

Η Ιουλία Συροκώστα μίλησε στο thebest.gr για την πρώτη φορά που χρησιμοποίησε το seatrac. «Πρόκειται για το μοναδικό αυτόνομο σύστημα για πρόσβαση στη θάλασσα  για άτομα με κινητή αναπηρία. Η θάλασσα  βοηθάει πολύ ενώ δεν χάνεις την κοινωνικοποίησή σου, συνεχίζεις να πηγαίνεις για θάλασσα με τους δικούς σου ανθρώπους,

Ήταν τρία χρόνια που δεν έχω μπει στη θάλασσα με την οποία έχω ιδιαίτερη σχέση.  Φοβόμουν αρχικά αλλά ήταν αρκετά απλό και ήταν από τις πιο χαρούμενες στιγμές που έζησα μετά την εμφάνιση του κινητικού μου προβλήματος» ανέφερε.

Ακράτα

Ακράτα

Αιγιάλεια

Αιγιάλεια

Seatrac Mover

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις