Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ενθουσιασμός επικράτησε στην πρώτη προβολή της νέας ταινίας «The Flash»

Ενθουσιασμός επικράτησε στην πρώτη προβο...

Στην ταινία που θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Ιουνίου 2023 στις αίθουσες παίζουν ο Έζρα Μίλερ και ο Μάικλ Κίτον

Κυκλοφόρησε το διαφημιστικό τρέιλερ της νέας πολυαναμενόμενης ταινίας «The Flash» των DC Studios, με πρωταγωνιστή τον Έζρα Μίλερ (Ezra Miller) λίγο πριν το ντεμπούτο της που πραγματοποιήθηκε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό στο CinemaCon στο Λας Βέγκας στις 25 Απριλίου 2023.

Όπως αναφέρει το Variety κατά την προβολή της κεκλεισμένων των θυρών η ταινία προκάλεσε πολλές επευφημίες, γέλια και ίσως μερικά δάκρυα. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις αίθουσες στις 16 Ιουνίου 2023 και την ίδια περίοδο την περιμένουμε και στη χώρα μας.

Στην αίθουσα του Caesars Palace χωρίς τους πρωταγωνιστές να είναι παρόντες ο 49χρονος Αργεντίνος σκηνοθέτης Αντρές Μουσκιέτι (Andy Muschietti) και η αδελφή του Μπάρμπαρα δήλωσαν ότι είναι μία «παραγωγή τεσσάρων ετών» και η συγκεκριμένη προβολή «είναι ημιτελής». Ωστόσο «εξακολουθεί να είναι φοβερή», τόνισε η Μπάρμπαρα Μουσκιέτι η οποία είναι μία από τους παραγωγούς του «The Flash». Κατά την προβολή δεν έπαιξαν τίτλοι τέλους γεγονός που ίσως κρύβει σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκπλήξεις στους θεατές.

Το φιλμ «The Flash» είναι βασισμένο στον χαρακτήρα των DC Comics με το ίδιο όνομα. Η παραγωγή έγινε από τους Warner Bros. Pictures, DC Studios, Double Dream και Disco Factory, με την διανομή να είναι προγραμματισμένη να γίνει από το στούντιο των Warner Bros.

Ο Μάικλ Κίτον αναλαμβάνει για τις ανάγκες της ταινίας και πάλι το ρόλο του Μπάτμαν ενώ όπως είδαμε στο τρέιλερ, εμφανίζεται και ο Μπεν Άφλεκ.

Παίζουν και η Σάσα Κέιλ ως  Kara Zor-El/Supergirl και οι Michael Shannon, Ron Livingston, Maribel Verdú, Kiersey Clemons, Antje Traue.

Το κόστος της ταινίας αγγίζει τα 200 εκατ. δολάρια.

Το τρέιλερ του «The Flash» προβάλλεται & στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture