Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Ούζο Κουνάβη, Σιδηρόπουλου και Μοίραλη για τις εθνικές εκλογές με σχόλια και για τις δημοτικές- ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Ούζο Κουνάβη, Σιδηρόπουλου και Μο...

Δείτε φωτογραφίες

Όχι μόνο οι εθνικές εκλογές, όπως ήταν φυσικό, αλλά και οι δημοτικές εκλογές για τον Δήμο της Πάτρας συμπεριλαμβάνονταν στο μενού της συζήτησης μεταξύ των επικεφαλής των τριών τοπικών οργανώσεων, της Νέας Δημοκρατίας, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, κατά τη διάρκεια συνάντησης μετά ούζου που έγινε στην πλατεία Γεωργίου.

Η πρωτοβουλία για τη φιλική συνάντηση των εκπροσώπων των τριών κομμάτων λίγο πριν «ανάψει» ο προεκλογικός αγώνας, ήταν του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Κουνάβη.

Στο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου επικοινώνησε με τους ομόλογούς του και ειδικότερα με τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ κ. Μιχάλη Σιδηρόπουλο και τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας κ. Νίκο Μοίραλη και κάπως έτσι βρέθηκαν σήμερα να τα λένε σε κλίμα άκρως ειρηνικό και πολιτισμένο, υποσχόμενοι προεκλογική περίοδο χωρίς τοξικότητα, φανατισμό και ακραίες αντιπαραθέσεις.

Ενδιαφέρον παρουσίασε και η συζήτηση σε ό,τι αφορά τα δημοτικά της Πάτρας με τον Αντώνη Κουνάβη να καταθέτει την άποψη ότι η Πάτρα δίνει πλέον αρνητική εικόνα στον επισκέπτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις