Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ελληνική Λύση - Εκλογές 2023: Υποψήφιος βουλευτής Έβρου ζητά να μην ψηφίσουν οι «τελειωμένοι» άνω των 70

Ελληνική Λύση - Εκλογές 2023: Υποψήφιος ...

Τι ανέφερε

Υποψήφιος βουλευτής Έβρου με την Ελληνική Λύση στις εκλογές της 21ης Μαΐου τάσσεται υπέρ του αποκλεισμού των ψηφοφόρων που έχουν ξεπεράσει τα 70 χρόνια! 

Ο λόγος για τον Πάρη Παπαδάκη, υποψήφιο στις επικείμενες εκλογές με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου στον Έβρο. Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Maximum Fm» ζητάει: «Να μην ψηφίσουν οι πάνω από 70 χρόνων».

 «Ο πάνω από 70 χρόνων έχει τελειώσει. Για ποιο λόγο να ψηφίσει;», λέει ο δικηγόρος Αλεξανδρούπολης και υποψήφιος με το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου στον ακριτικό νομό.

Αφού με πολύ ειρωνικό ύφος – σημειώνει το evros-news.gr – αναφέρθηκε σε όσους ψηφίζουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, αν και όπως παραδέχθηκε παλαιότερα και ο ίδιος ήταν μέλος του νυν κυβερνώντος κόμματος, είπε αρχικά ότι έχουν μείνει να ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη μόνο κάποιοι «κολλημένοι» που είναι πάνω από 70 και 80 ετών.

 Όταν ο δημοσιογράφος του ραδιοφωνικού σταθμού «Maximum Fm» τον ρώτησε αν έχει δίκιο ο Στέφανος Χίος που έλεγε να κλείσουν τους ηλικιωμένους στα σπίτια για να μην ψηφίζουν, του έδωσε δίκιο…

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις