Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επίσκεψη Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στο ΠΓΝΠ: "Οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά τους"

Επίσκεψη Ανδρέα Παναγιωτόπουλου στο ΠΓΝΠ...

Δείτε εικόνες από την επίσκεψη

"Επικίνδυνη, χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι την κατάσταση στο Ακτινολογικό του ΠΠΝΠ , δεδομένου ότι λειτουργεί με ελλιπές προσωπικό και ότι συμπληρώνεται  με επικουρικό." τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υποψήφιος βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ, ιατρός κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, για να προσθέσει:

"Οι εργαζόμενοι έχουν ξεπεράσει κατά πολύ τα όριά τους, καθ΄ότι υπάρχουν εργαζόμενοι που τους οφείλεται υπόλοιπο αδειών πάνω από 4000 ημέρες, με αποτέλεσμα να καθίσταται προβληματική η λειτουργία του τμήματος.

Το άλλο τεράστιο πρόβλημα που ανεδείχθη στην συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων , είναι η λειτουργία της Ψυχιατρικής κλινικής καθ΄ότι είναι η μοναδική στην Δυτική Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι και σε αυτή την κλινική έχουν ξεπεράσει τα όρια αντοχών τους  και η έλλειψη επιμελητών ασφαλείας συνάμα εκθέτει νοσηλευόμενους και εργαζόμενους σε κίνδυνο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία πέραν της δεδομένης ανασύστασης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας που θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες λήψης άρτιων υπηρεσιών υγείας, επεξεργάζεται σχέδιο ανασύνταξης των δομών Ψυχικής υγείας αλλά και των κλινικών επειγόντων περιστατικών.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η αρτιότητα και η καθαριότητα των χώρων των πλυντηρίων τους οποίους διαχειρίζεται η Κοινωνική δομή «Φάρος» στο πλαίσιο της κοινωνικής οικονομίας και λειτουργεί πλέον των 10 ετών με άριστα αποτελέσματα, αλλά η σημερινή κυβέρνηση απειλεί ώστε να παραδοθεί σε ιδιώτες.

Είναι επίσης ανάγκη και προτεραιότητα να ικανοποιηθεί το αίτημα των εργαζομένων για μόνιμο προσωπικό συνδυαστικά με την μονιμοποίηση του επικουρικού προσωπικού που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

Συνεχίζουμε με ευαισθησία , όραμα και σχέδιο ..."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις