Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένων: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια των 80χρονων -«Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε μην μπει»

Ξυλοδαρμός ηλικιωμένων: Ραγίζουν καρδιές...

Όλα όσα είπαν

«Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε μην μπει».  Αυτά είναι τα λόγια της 80χρονης κ. Κατερίνας, της μητέρας που δέχεται τον ξυλοδαρμό του 50χρονου γιου της τα τελευταία 10 χρόνια, επειδή αυτός απαιτεί χρήματα για το παραμικρό, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει.

Οι επιθέσεις γίνονται εις βάρος και των δύο γονιών του.

Η κάμερα της εκπομπής LIVE NEWS  βρέθηκε στο σπίτι στην περιοχή της Πεντέλης, όπου μέσα σε αυτό είναι όλα διαλυμένα. Εκτός από τον ξυλοδαρμό των γονέων του, ο 50χρονος τους έχει πάρει το φαγητό και τους έχει καταστρέψει ηλεκτρονικές συσκευές που θα τους βοηθούσαν στη διαβίωσή τους. 

Η 80χρονη μητέρα του, με κολάρο στο λαιμό, περιγράφει τη φρίκη. «Φοβάμαι μην μπει μέσα. Ακούμε θόρυβο και φοβόμαστε», δηλώνει η κ. Κατερίνα, την ώρα που ο καναπές του σαλονιού βρίσκεται πίσω από την ξεχαρβαλωμένη πόρτα του σπιτιού.

Στην πόρτα βρίσκονται κολλημένες καταδικαστικές αποφάσεις για τον 50χρονο άνδρα, κυρίως γιατί δεν έχει πληρώσει ποτέ διατροφή, αλλά και μπογιές ενώ το κουδούνι έχει βγει και έχει σκαφτεί το σημείο. «Έβαζε φωτιά στις πρίζες για να κάψει τα καλώδια. Κουδούνια και τηλέφωνο δεν υπάρχει. Η κουζίνα είναι σπασμένη. Όλο το χειμώνα είμαστε μες το κρύο».

Το κλιματιστικό είναι διαλυμένο, οι τζαμαρίες είναι σπασμένες και τα έπιπλα επίσης διαλυμένα. Μάλιστα, οι ηλικιωμένοι γονείς έχουν αναγκαστεί να μεταφέρουν το ψυγείο τους στην κρεβατοκάμαρα, με την κ. Κατερίνα να δηλώνει ότι «το άδειαζε και τώρα κλειδώνουμε και την πόρτα του δωματίου». 

«Υπάρχει μήνυση εναντίον μου;»
Μετά τις εικόνες που παρουσίασε χθες το Μεγκα με τον γιο να κακοποιεί τους ηλικιωμένους γονείς του, αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι τους. Η κάμερα της εκπομπής ήταν εκεί, όπως και ο 50χρονος γιος, ο οποίος ήθελε να ενημερωθεί εάν είναι κρατούμενος ή όχι.

Οι αστυνομικοί αφού πήραν καταθέσεις τόσο από το ηλικιωμένο ζευγάρι όσο και από τον γιο τους, έκαναν συστάσεις και αποχώρησαν, μιας και το αυτόφωρο είχε παρέλθει.

Υπάρχει μήνυση, απ’ ότι μπορώ να καταλάβω;
Τώρα, αυτή τη στιγμή, όχι ακόμα. Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί μετά.
Α ωραία, εντάξει. Φεύγω, πάω σπίτι.
Μισό λεπτό να μιλήσω με τους ανωτέρους μου και να σας ενημερώσω.
Ένα από τα πιο πρόσφατα περιστατικά ξυλοδαρμού των γονέων από τον γιο τους ήταν την περασμένη Κυριακή. Κάλεσαν οι ίδιοι ασθενοφόρο, το οποίο τους μετέφερε στο ΚΑΤ. Όλα γίνονται μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών τους, με το τελευταίο να συμβαίνει μόλις χθες (6.4.2023) το βράδυ, όταν ο 50χρονος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να βγαίνει έξω και να φωνάζει βοήθεια.

Η αστυνομία πήγε και πάλι στο σπίτι για πολλοστή φορά και βρήκε τους δύο ηλικιωμένους χτυπημένους ενώ στον πάνω όροφο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις