Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Aν Χάθαγουει: Εκθαμβωτική στο Τόκιο για τη Bulgari και νέα «κολλητή» της Ντονατέλα

Aν Χάθαγουει: Εκθαμβωτική στο Τόκιο για ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H 40χρονη αμερικανίδα ηθοποιός έχει αντιληφθεί ότι η μόδα απογειώνει την καριέρα της, άλλωστε πλέον μοιάζει με μοντέλο

Οι στυλιστικές επιδόσεις της ηθοποιού Αν Χάθαγουέι και οι επαφές της με κολοσσούς της μόδας, της έχουν χαρίσει περίοπτη θέση στο προσκήνιο της showbiz.

Κάτοχος Οσκαρ, με αξιομνημόνευτη εμφάνιση στην κομεντί «Ο διάβολος φορούσε Prada», τα τελευταία χρόνια δείχνει ωραιότερη και πιο καλλίγραμμη από ποτέ, με τα luxury labels να την πολιορκούν συνεχώς. Μάλιστα, στο τελευταίο τεύχος του Hollywood Reporter μας συστήθηκε ως μια από τις πιο καλοντυμένες stars χάρη στην αφοσιωμένη στυλίστριά της Εριν Γουόλς, η οποία συγκαταλέγεται στην ελίτ  των ειδημόνων του red carpet. To αφιέρωμα είχε τίτλο «25 most powerful stylists» αποδεικνύοντας το πόσο συμβάλλουν στο προφίλ των διασημοτήτων οι στυλίστες. Οστιν Μπάτλερ, Αντριου Γκάρφιλντ, Μισέλ Γιο, Φλόρενς Πιου, Σίντνει Σουίνι, Τζόντι Τέρνερ Σμιθ, Αντζελα Μπάσετ., Ζαναέλ Μονέ  είναι ονόματα που έχουν εξελιχθεί σε icons επίσημων events κερδίζοντας τα περισσότερα φλας και άφθονη έξτρα δημοσιότητα.  

 

Η Αν Χάθαγουέι που στα 40 της μοιάζει με μοντέλο, μόλις επισημοποίησε το νέο της ρόλο ως μούσα του οίκου Versace με τη Ντονατέλα να την εγκωμιάζει σαν δικό της άνθρωπο. Ως πρωταγωνίστρια της τελευταίας καμπάνιας του sexy glam ιταλικού οίκου, διαδέχεται τις Λίλι Τζέιμς, Τζιτζι και Μπέλα Χαντίντ. Τη χαζεύουμε με κορσέ και ψηλόμεσο τζιν, oversized δερμάτινο biker, new classic μίντι φόρεμα αλλά και χαλαρό και νεανικό mini dress σε ασπρόμαυρες λήψεις. Τα χρυσά logo στολίζουν τιράντες και αξεσουάρ ενώ τα μαλλιά της δείχνουν ανάκατα.

Η ηθοποιός μοιράστηκε τις εικόνες στο Instagram γράφοντας: «Οι πρώτες φωτογραφίες της καμπάνιας #VersaceIcons. Όταν η λαμπερή και ταλαντούχα @donatella_versace με προσέγγισε για αυτή την καμπάνια, μοιράστηκε μαζί μου το όραμά της για μια διαχρονική συλλογή με το σήμα κατατεθέν @versaceedge. Είπε ότι ήθελε να επικεντρωθεί σε κομμάτια που θα αποτελούν ένα αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μιας γυναίκας, που θα τα απολαμβάνει εκτός του κύκλου των τάσεων, θα τα φοράει ξανά και ξανά καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής της. Θεώρησα ότι ήταν μια φανταστική ιδέα και είμαι τόσο περήφανη, ευγνώμων και ενθουσιασμένη που πρόσφατα εντάχθηκα στην εμβληματική οικογένεια @versace». Και ακόμα δήλωσε «Αυτή η γκαρνταρόμπα βασίζεται στην ομορφιά και τη δυναμική της απλότητας της σιλουέτας, το όνομα Versace σε κάνει να νιώθεις σίγουρη και υπέροχη, όπως ακριβώς ένα icon θα πρέπει να νιώθει»

Μόλις χθες η Αν εκπροσώπησε τον οίκο κοσμημάτων Bulgari ως ambassador στο μακρινό Τόκυο. Ένα ρόλο που στο παρελθόν έχει μοιραστεί με τη Ζεντάγια.

Η παρουσία της με αφορμή το opening ομώνυμου ξενοδοχείου εκεί ήταν πραγματικά εκθαμβωτική. Φόρεσε ένα πολύ κοντό στράπλες φόρεμα του οίκου Givenchy γεμάτο λουλουδένια μαύρα πέταλα και έναν φιόγκο στη μέση, που υπογράμμιζε τα μακριά της πόδια. Στο λαιμό της είχε ένα περιδέραιο της διάσημης σειράς Serpenti και στα χέρια της αστραφτερά δαχτυλίδια γεμάτα διαμάντια. Εδωσε μια εκσυγχρονισμένη, ρομαντική διάσταση στο «μικρό, μαύρο φόρεμα». Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά με αφέλειες και το μακιγιάζ της τελείως φυσικό σε ροζ- nude τόνους. Ναι, θα ξαναπούμε ότι στα 40 έμοιαζε σαν κοριτσάκι.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View