Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Χωρισμός βόμβα! Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παίρνουν διαζύγιο

Χωρισμός βόμβα! Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης...

Κανείς δεν το περίμενε...

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη παίρνουν διαζύγιο.

Το ζευγάρι έπειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης και την απόκτηση ενός παιδιού αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους σύμφωνα με το αποκλειστικό και διασταυρωμένο ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στην εκπομπή «Πρωινό μας».

«Δεν είναι εύκολος χωρισμός. Προτεραιότητα και των δύο είναι ο γιος τους. Μάλιστα ακόμη παίζουν μαζί στο θέατρο, οπότε οι ισορροπίες είναι δύσκολες» είπε ο δημοσιογράφος. Και συμπλήρωσε: «Δεν είναι ένας χωρισμός που έγινε χθες. Δεν είναι μαζί εδώ και τρεις μήνες».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη διατηρούσαν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και έτσι όσο αθόρυβα έγιναν ζευγάρι το 2019, τόσο αθόρυβα παντρεύτηκαν το καλοκαίρι του 2020 πριν υποδεχτούν τον γιο τους και έτσι ξαφνικά και πάλι αθόρυβα αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Το πρώτο διάστημα που ήμασταν μαζί δεν βγαίναμε έξω, ήμασταν πολύ περιορισμένοι. Προσπαθούσαμε να μη δώσουμε κανένα δικαίωμα. Κάποια στιγμή γράφτηκε σε κάποιο περιοδικό και ο αδερφός μου με ρωτούσε αν είναι αλήθεια. Έπαιρνα τηλέφωνο τον Αλέξανδρο και τον ρωτούσα τι θα πω εγώ τώρα… Τους είπα ότι ισχύει αλλά ότι δεν θέλω να το συζητήσουμε τώρα. Ήμασταν τέσσερις πέντε μήνες ήδη μαζί. Όλα συνέβησαν πολύ γρήγορα. Στο 11μηνο έμεινα έγκυος. Ο Αλέξανδρος στους τρεις μήνες που γέννησα με ρωτούσε πότε θα κάνουμε το δεύτερο» αποκάλυψε η Λένα Δροσάκη σε συνέντευξή της στην εκπομπή The 2night Show πριν από περίπου ένα χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης βρέθηκε στο πλευρό της αγαπημένης του καθ’όλη τη διάρκεια της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς η Λένα Δροσάκη ήταν μια από τις καταγγέλουσες. Σε συνέντευξή του τον περασμένο Δεκέμβριο στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο ίδιος είχε δηλώσει για τη σχέση τους και τη ζωή πριν από την πατρότητα: «Δεν είχα μια σταθερά πορεία πιο πριν, αλλά αυτό άλλαξε. H πατρότητα είναι ένα ταξίδι που πάει από τη μία στάση στην άλλη, δεν σταματάει. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι, δεν περίμενα να είμαι τόσο δοσμένος σε αυτό. Από τη στιγμή που βρεθήκαμε με τη Λένα είμαστε μαζί στις χαρούμενες, στις δύσκολες, στις εύκολες στιγμές.

Οι σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά στα δύσκολα. Στις δύσκολες στιγμές μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Οι γονείς δεν έχουμε γνώση για το πώς να φερθούμε στα παιδιά μας, δεν μας προετοιμάζει κάποιος γι΄ αυτό. Ο Αναστάσης αν και μικρός, συναισθάνεται τη μητέρα του», είπε χαρακτηριστικά για τη Λένα Δροσάκη και τον γιο τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight