Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Μαζική συμμετοχή στους αγώνες του Μαρτίου και ατομικά ρεκόρ για τους δρομείς του ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Μαζική συμμετοχή στους αγώνες του Μαρτίο...

Έλαβαν μέρος σε 30 αγώνες αποστάσεων

Σε τριάντα (30) αγώνες αποστάσεων Μαραθωνίου και Ημιμαραθωνίου, στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετείχαν οι δρομείς του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Αχαϊας «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» το Μάρτιο του 2023, ακολουθώντας το αγωνιστικό πρόγραμμα του Συλλόγου για το πρώτο τετράμηνο του έτους.
Η αρχή έγινε στον Μαραθώνιο Ναυπλίου που διεξήχθη την Κυριακή 5/3 στην πόλη του Ναυπλίου.
Στον πρώτο Μαραθώνιο της χρονιάς, οι Μαραθωνοδρόμοι του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» Νίκος Σταθακόπουλος (3:06:47), Θεόδωρος Προκόπης (3:23:16) και Αντώνης Ζαφειράκης (3:52:24) έκαναν όλοι ατομικό ρεκόρ.
Στον Ημιμαραθώνιο ο Σ.Μ.ΑΧ "ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ" συμμετείχε με τους Βασίλη Βασιλείου (1:27:50), Ηλία Γιαννικόπουλο (1:36:25 – ατομικό ρεκόρ), Παναγιώτη Ζαμπάρα (2:00:04 – ατομικό ρεκόρ), Ηλία Καναβάρο (2:04:04 – ατομικό ρεκόρ) και Αγγελική Μοσχογιάννη (2:04:24 – ατομικό ρεκόρ).
Την επόμενη Κυριακή 12/3, εννέα (9) δρομείς του «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗ» συμμετείχαν στον 14ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» που διεξήχθη στην Καλαμπάκα, επιτυγχάνοντας μια πρωτιά σε ηλικιακή κατηγορία και πολλά ατομικά ρεκόρ.
Σε μια από τις γρηγορότερες διαδρομές Ημιμαραθωνίου της Ελλάδας, με αφετηρία την πόλη της Καλαμπάκας και τερματισμό την κεντρική πλατεία Τρικάλων, η Κατερίνα Πρισακάρου κατέκτησε την 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία με νέο ατομικό ρεκόρ, ενώ άλλοι 5 δρομείς του Συλλόγου έκαναν ατομικά ρεκόρ στην απόσταση των 21.1χλμ.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports