Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Με επιτυχία ο 45ος Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας - 320 αθλητές από Πάτρα στα Καλάβρυτα

Με επιτυχία ο 45ος Ποδηλατικός Γύρος Θυσ...

Με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 45ος Ποδηλατικός Γύρος Θυσίας, ένα ποδηλατικό event που κράτησε τρις ημέρες και κορυφώθηκε την Κυριακή με τον αγώνα που έγινε στην διαδρομή Νέο Λιμάνι Πάτρας – Ιστορική Μονή Αγία Λαύρας, στα Καλάβρυτα.
Συμμετείχαν περισσότεροι από 320 ποδηλάτες, από 48 σωματεία, δηλαδή όλες οι ποδηλατικές ομάδες που ανήκουν στην Ομοσπονδία, ενώ συμμετείχαν και ομάδες από την Κύπρο, με διοργανωτή τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ποδηλατικά event της χώρας που προσελκύουν κάθε χρόνο μεγάλα ονόματα αθλητών από όλη την επικράτεια, αλλά και από το εξωτερικό.
Ο αγώνας αυτός, εκτός από το αγωνιστικό μέρος έχει και έναν συμβολικό χαρακτήρα αφού αποτελεί ένα event που είναι αφιερωμένο στους Αγωνιστές της Επανάστασης του '21, ενώ θεωρείται και ένας από τους πιο δύσκολους από πλευράς διαδρομής.
Το ποδηλατικό event ξεκίνησε από την Παρασκευή στις 24 Μαρτίου με τον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης από το Τείχος Δυμαίων έως το Λάππα, συνεχίστηκε το Σάββατο ανήμερα της 25ης Μαρτίου με τον αγώνα αντοχής συνολικής διαδρομής 110 χιλιομέτρων (Κάτω Αχαΐα-Σανταμέρι-Κρίνος), και κορυφώθηκε στις 26 Μαρτίου με τον κλασικό αγώνα του Ποδηλατικού Γύρου. Οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από το νέο λιμάνι και τον χώρο του ΟΛΠΑ, φτάνοντας έως τα Καλάβρυτα και τερματίζοντας στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, σε μία διαδρομή συνολικά 100 χιλιομέτρων.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports